Petrasiya
Fanka BB :)
Czy ta grupa byłaby dalej tutaj tylko są opcje prywatności czy byłoby to gdzieś indziej?A kiedy robimy grupę prywatną?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy ta grupa byłaby dalej tutaj tylko są opcje prywatności czy byłoby to gdzieś indziej?A kiedy robimy grupę prywatną?
To nie to samo, badanie czystości pochwy to wymaz pobierany zaraz przy wejściu do pochwy, badanie w ogóle nie jest nieprzyjemne w przeciwieństwie do cytologiiTak,ja mialam cytologię na samym początku .
Musimy zrobić listę chętnych na grupę prywatna i wysłać ją do głównej adminkiCzy ta grupa byłaby dalej tutaj tylko są opcje prywatności czy byłoby to gdzieś indziej?
A No Ok, myśle, że już można powoli się szykować, te które teraz dowiadują się o ciąży są już na pewno wrześniówkami, a nawet wkrótce pojawią się te na październikMusimy zrobić listę chętnych na grupę prywatna i wysłać ją do głównej adminkiwtedy ona stworzy tu grupę zamknięta, do której będą należeć tylko dziewczyny z listy. Grupa bedzie widoczna tylko dla tych dziewczyn
Po prostu w mniejszym gronie niektore z nas mogą się czuć pewniej, wiedząc że nie będzie ona dostępna dla niepożądanych osóbGrupa jest ogromnym wsparciem, chociaż nie należę do tych mega udzielających się. Co daje przejście na grupę prywatną/zamkniętą ??
A kto pobrał materiał do badania?Ja miałam. Bardzo szybkie badanie. W Diagnostyce płaciłam 41 zł.
Taka miła młoda paniA kto pobrał materiał do badania?
To nie to samo, badanie czystości pochwy to wymaz pobierany zaraz przy wejściu do pochwy, badanie w ogóle nie jest nieprzyjemne w przeciwieństwie do cytologii![]()
Ahh .. okTo nie to samo, badanie czystości pochwy to wymaz pobierany zaraz przy wejściu do pochwy, badanie w ogóle nie jest nieprzyjemne w przeciwieństwie do cytologii![]()
Super!!!! Gratuluje!!!!!Mam już swoje wyniki SancoSą prawidłowe, znam też płeć
![]()