Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiepskie? tzn?Cześć dziewczynyPodczytuje Was cały czas.
Ja właśnie odebrałam wyniki morfologii przed jutrzejsza wizyta.
I trochę się stresuje bo po mimo brania przez miesiąc żelaza dalej są kiepskie
Wiec oprócz stresu związanego z tym niewiadomym drugim pęcherzykiem doszedł jeszcze stres z wynikami![]()
kiepskie? tzn?
W takim razie idziemy razem na prenatalne bo mi dziś przesunęli z 26 na 28U mnie tez jest taka różnica. Ostatnio miałam usg w grudniu i nie wiem co sie dzieje od tego czasu. Mam sie zglosic na prenatlane 28 stycznia
To znaczy, ze oba geny są zepsute, bo jest homozygota, czyli jest to silniejsza mutacja. Generalnie ma ja większość społeczeństwa, ja tez. Wiąże się to z krzepliwością krwi. Niektórzy lekarze przepisują na to acard i heparynę, ale jest dużo takich którzy uważają, ze nie ma takiej potrzeby. Z tego co pamietam to powinno sie przyjmować kwas foliowy w formie metylowanej i dobrze sobie zbadać poziom homocysteiny. Na fb jest grupa MTHFR Polska i tam dużo dziewczyn wymienia się informacjami.Dziewczyny, co tak naprawdę oznacza dla mnie ten wynik?Zobacz załącznik 1357746
Dzięki! Dopiero odczytałam wynik i chyba nie docierało do mnie, co czytam.To znaczy, ze oba geny są zepsute, bo jest homozygota, czyli jest to silniejsza mutacja. Generalnie ma ja większość społeczeństwa, ja tez. Wiąże się to z krzepliwością krwi. Niektórzy lekarze przepisują na to acard i heparynę, ale jest dużo takich którzy uważają, ze nie ma takiej potrzeby. Z tego co pamietam to powinno sie przyjmować kwas foliowy w formie metylowanej i dobrze sobie zbadać poziom homocysteiny. Na fb jest grupa MTHFR Polska i tam dużo dziewczyn wymienia się informacjami.
Wynik warto omówić z genetykiem, hematologiem i ginekologiem.
Mnie też proszę dopisz do grupy prywatnejJak chcecie, to jak będę mieć chwile, to zrobię listę chętnych i wyślę do Ani![]()