Dorocia83
Fanka BB :)
You make my dayRaczej nie. W poprzedniej ciąży mąż tak mnie wściekł chyba w 5 czy 6mcu że na niego wrzeszczałam z nerwów i rzucałam arbuzemnic nikomu się nie stało, a arbuz ze ścian łatwo schodzi
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
You make my dayRaczej nie. W poprzedniej ciąży mąż tak mnie wściekł chyba w 5 czy 6mcu że na niego wrzeszczałam z nerwów i rzucałam arbuzemnic nikomu się nie stało, a arbuz ze ścian łatwo schodzi
![]()
Rozumiem. W takim razie trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg. Daj potem znać jak się czujeszLaparoskopia jutro usuną ciążę. W zależności od stanu jajowodu może i z nim. To już się w trakcie zabiegu okaże![]()
U mnie tez… do tego pobolewa mnie non stop głowa. Choć to pobolewanie jest niczym w mdlosciami :/Dzień dobry….
U mnie póki co….
Miłego dnia.
Mi również minęły objawy takie jak ból i nabrzmiałe piersi. Od tego czasu miałam 2 razy wizytę i wszystko ok. Lekarz powiedział że zanik objawów o niczym nie świadczy.Dziewczyny jestem w 11tygodniu I 4 dzien ciazy..pisalam dzis o klotni I o krzyczeniu ... ale martwi mnie teraz cos innego .... poniewaz moje pierwsi staly sie jak placki....takie miekkie ...przestalam mies wogole objawy czy to normalne ??
Ja używam PreglifeDziewczyny używacie jakiś aplikacji ciążowych?
Trzymam kciuki za ciebieLaparoskopia jutro i usuną ciążę. W zależności od stanu jajowodu może i z nim. To już się w trakcie zabiegu okaże![]()
Tez miałam taka sytuacje. Już mi nawet ubranie do zabiegu dali i coś ich tknęło,zrobili przed samiutenkim zabiegiem kolejne usg,a tam zarodek z serduszkiem. Najpierw zarodek nie rósł,na kolejnych tez nic nie urósł,w końcu zniknął. Byliśmy pewni,ze się wchłonął. A on się chyba tak jakos specyficznie ułożył,schował,nawet lekarze nie wiedzieli co się wydarzyło.Najróżniejsze cuda! Z dwa tygodnie temu smignelo mi przed oczami inne forum i weszłam bo zaciekawił mnie tytuł. Dziewczyna prosiła o radę i wsparcie bo w 8tyg brak zarodka, pęcherzyk już ponad 20mm. Napisałam tak jak mówisz, że różne cuda się zdarzają i zarodek pojawia się też w takich ekstremalnych sytuacjachsprawa zupełnie indywidualna. Masakra jak inne banki na tym forum na mnie napadły że prawie zlinczowaly. Stwierdziły że już po zawodach i że daje dziewczynie fałszywą nadzieję. Już myślałam że mi jakiś admin usunie konto
a nagle po tygodniu ciąży tam wjeżdża zdjęcie USG i dziewczyna mi pisze że bije serduszko
![]()