Petrasiya
Fanka BB :)
ja robięHej kochane, ja dzis po USG 10+5 i wszystko dobrze pomimo mojego przeziębienia. Za 10 dni mam prenatalne. Czy robiliście test Pappa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja robięHej kochane, ja dzis po USG 10+5 i wszystko dobrze pomimo mojego przeziębienia. Za 10 dni mam prenatalne. Czy robiliście test Pappa?
To są opaski z kulka i uciskają punkt na nadgarstku, który odpowiada za mdłościNawet nie wiem co to![]()
Ja będę mieć tego samego dnia.Nie mogę dojść do ładu z tym prenatalnym. Czytam, że Pappa powinnam mieć zrobione 1 tydzień przed prenatalnymi, albo niektórzy lekarze robią to od razu w gabinecie jednocześnie...
Nie mogę się dodzwonić do lekarza od prenatalnych, aby się upewnić. Już nie wiem jaki jest standard.
to zależy od gabinetu- już nawet nie lekarza. Jak szukałam prenatalnych to dzwoniłam w sprawie jednego lekarza do 3 gabinetów gdzie przyjmował i w każdym było inaczejNie mogę dojść do ładu z tym prenatalnym. Czytam, że Pappa powinnam mieć zrobione 1 tydzień przed prenatalnymi, albo niektórzy lekarze robią to od razu w gabinecie jednocześnie...
Nie mogę się dodzwonić do lekarza od prenatalnych, aby się upewnić. Już nie wiem jaki jest standard.
A mi nikt nic nie wytłumaczył.... wiec się spinam...Ja będę mieć tego samego dnia.
Ja tobie tego samego dnia, najpierw usg i potem pappaNie mogę dojść do ładu z tym prenatalnym. Czytam, że Pappa powinnam mieć zrobione 1 tydzień przed prenatalnymi, albo niektórzy lekarze robią to od razu w gabinecie jednocześnie...
Dosyć tak, 2 dni gorączki a potem mega kaszel, katar I kichanie. Pod wieczór aż mnie brzuch bolał:/ dzis mija tydzień a jeszcze czuje, że mam zapchane trochę zatoki.Mocne miałaś przeziębienie? Pytam bo aktualnie jestem chora i boje się czy na usg będzie wszystko ok...
napisałam temu lekarzowi sms, może będzie łaskaw odpisać... bo dodzwonić się nie da...Ja tobie tego samego dnia, najpierw usg i potem pappa
Tak, ja robiłam. Miałam pobierana krew w dniu usg. Po tygodniu miałam zgłosić się po opisane wyniki uzupełnione o analizę pappa.Hej kochane, ja dzis po USG 10+5 i wszystko dobrze pomimo mojego przeziębienia. Za 10 dni mam prenatalne. Czy robiliście test Pappa?