milla01
Fanka BB :)
Mi tez. Mleko kochałam w każdej postaci,teraz nie mogę przełknąć jogurtuI co tak gadaliście o tym jedzieniu i burczeniu w brzuchu że jest godzina 22.52 a ja wcinam jogurt bo tak mi burczy ze zasnąć nie mogę;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi tez. Mleko kochałam w każdej postaci,teraz nie mogę przełknąć jogurtuI co tak gadaliście o tym jedzieniu i burczeniu w brzuchu że jest godzina 22.52 a ja wcinam jogurt bo tak mi burczy ze zasnąć nie mogę;p
Ja by o tej godzinie już się nie napychać i nie robić kanapek złapałam jogurt ale zjadalam i tak bez szału hahahMi tez. Mleko kochałam w każdej postaci,teraz nie mogę przełknąć jogurtuZjadłam za to kwaśne jabłko
![]()
Kochana nie czuję się,absolutnie. Myślę jednak,że warto zwracać uwagę na formę przekazu swoich myśli.Nie czuj się gorsza ani o grosz! Żeby być dobrą mamą i dać dziecku miłość to nie trzeba mieć peselu, który mówi że studia dopiero skończone![]()
![]()
Nie widzę nic niegrzecznego w tym co napisałam. Po prostu nie zachwyca mnie idea czekania z ciąża do 40 albo jeszcze pozniej. Ja swoje wszystkie dzieci najchętniej urodzilabym przed 30 (jak widać nie udało się), a tak u jednego dziecka na ślubie będę mieć załóżmy 50 lat, u drugiego 65. Na mnie ta różnica robi wrażenie, dla Ciebie może jest to bez znaczenia. Nie ma się co spinaćNie wiem po co jesteś niegrzeczna i nie wiem dlaczego wydaje Ci się,ze wiesz co myślę? Zwyczajnie uważam,ze Twój komentarz był mocno niestosowny. Jest nas tu więcej w tym wieku i uważam,ze było to nie na miejscu. Każdy ma prawo mieć własne zdanie, ale trzeba je wyrażać w taki sposób, żeby nie zrobić przykrości innym.
Ja właśnie ciagle jadłam kanapki wieczorami,koniecznie z szynkaJa by o tej godzinie już się nie napychać i nie robić kanapek złapałam jogurt ale zjadalam i tak bez szału hahah
Ja nie odebrałam tego komentarza jako nie fajny, hmm, może dziewczyny troche inaczej go zinterpretowałyście? Za bardzo do siebie? MtV wyraziła swoje własne zdanie, jak ona to widzi, to nie znaczy że jest to jakiś uszczypliwy przytyk do "dojrzalszych" mam. Ja też nie widzę siebie jako mamy po 40. Moja mama urodziła mnie w wieku 27 lat, a bylam jej ostatnim- 4 dzieckiem. Przyjaźniłam się z koleżanką której mama miała 20 lat jak ją urodziła. I niby wiekowo między mamami nie było jakiejś przepaści raptem 7 lat, a nie wiedzieć czemu czułam się jakoś pokrzywdzonaDlaczego niefajny? Bo niezgodny z tym co myślisz? Wyraziłam swoje zdanie. Jestem w ciąży z czwartym dzieckiem, mam 35lat i dla mnie to był ostatni dzwonek jeśli chodzi o ciążę. Świadomie nie zdecydowalabym się na jeszcze późniejsze macierzyństwo. Nie mówię o wpadkach czy o ciąży po wielu latach starań, ale na celowym odkładaniu macierzyństwa. Jesli komuś to odpowiada - w porządku. Majac jednak 60lat chcę mieć odchowane dzieci, a nie odbierać telefon, ze moj 15latek został przyłapany np na paleniu papierosów. Wiek życia może się wydłużać, mogę wyglądać na 10lat mniej, ale w tym wieku nie będę miała tyle energii co teraz. Pewnie dałabym radę urodzić majac 40+, ale oszukiwałbym się twierdząc, ze będę tak samo energiczna babcia w wieku 75, jak w wieku 50lat.
U mnie w tym tygodniu 2 testy negatywneU mnie tez niby przeziebienie i wyszedl covid, polecam zrobic test![]()
3x1Mam pytanie do dziewczyn przyjmujących dopegyt. Jakie macie obecnie dawki? Ja poki co mam 2x1 ale mam wrażenie że od kilku dni ciśnienie podchodzi mi pod graniczne wartości, wizytę u kardiologa mam w czwartek więc wszystko zweryfikuje ale jednak jestem ciekawa jak to wygląda u Was![]()
Wiem co czujesz. Cała druga ciążę plamilam i brałam leki na podtrzymanie. Na pocieszenie powiem Ci,ze mimo tego donosiłam ciążę do 38tyg i …przyjechałam do szpitala ze skurczami co 2 minja tez tak mam.Jest wszystko super,juz zaczynam myslec pozytywnie,do momentu,gdy nie zobacze plamienia.Wtedy wszystko szlag trafia i zaczynaja sie od nowa najgorsze scenariusze...
A u mnie maz pozytywnyU mnie w tym tygodniu 2 testy negatywne