Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ufff z każdej strony inne informacje. Człowiek już głupiejeNie w tym okresie 150-180 nawet. Jest idealnie w normie
Niekoniecznie; chyba ze niftyDziewczyny jak myślicie czy jak by było coś nie tak z ciążą to wyszlyby wtedy złe wyniki krwi?
Ja to rozumiem tak, ze wszystkie testy typu Nifty to sa jednak testy przesiewowe wiec nie mozna powiedziec, ze daja calkowita gwarancje. Dopiero amniopunkcja, do tego taka z mikromacierzami (to juz wyczytalam na grupie FB) daje wiarygodne wyniki. Szczegolnie w przypadku wykrycia jakiejs wady w trakcie USG prenatalnego czy testu nipt.dziewczyny,a powie mi ktos jak to działa.
Jak test Nifty jest 99,9 % wiarygodny,to po co robi sie pozniej jeszcze amniopunkcje przy zlych wynikach?
Jak będzie ok na USG to żadneKtóre testy prenatalne planujecie zrobić? Rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział, że jeśli w USG prenatalnym będzie wszystko ok, to zaleca sam test PAPPA. Dopiero jeśli byłyby jakieś wątpliwości podczas USG, to NIFTY.
Tak samo powiedziała moja ginekologKtóre testy prenatalne planujecie zrobić? Rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział, że jeśli w USG prenatalnym będzie wszystko ok, to zaleca sam test PAPPA. Dopiero jeśli byłyby jakieś wątpliwości podczas USG, to NIFTY.
Robiłam Nifty i Sanco, oprócz kwestii zdrowotnych byłam po prostu bardzo ciekawa płci dziecka, dlatego robię je zawsze w 10tcKtóre testy prenatalne planujecie zrobić? Rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział, że jeśli w USG prenatalnym będzie wszystko ok, to zaleca sam test PAPPA. Dopiero jeśli byłyby jakieś wątpliwości podczas USG, to NIFTY.
Mój lekarz powiedział to samo. Na usg wyszło wszystko ok, pappa również - zrezygnowałam z dalszej diagnostyki. Ryzyka wyszły niskie.Które testy prenatalne planujecie zrobić? Rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział, że jeśli w USG prenatalnym będzie wszystko ok, to zaleca sam test PAPPA. Dopiero jeśli byłyby jakieś wątpliwości podczas USG, to NIFTY.