Ann89
Fanka BB :)
Będzie Dobrze [emoji8] 3mam kciukiJa mam jutro prenatalne i naprawdę umieram że strachu. W poprzedniej ciąży wszystko było książkowo, a teraz wysokie TSH, niewiadomo co z tą cytomegalia, ciągle coś![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie Dobrze [emoji8] 3mam kciukiJa mam jutro prenatalne i naprawdę umieram że strachu. W poprzedniej ciąży wszystko było książkowo, a teraz wysokie TSH, niewiadomo co z tą cytomegalia, ciągle coś![]()
Ja mam dzis!O super! Mi się zmieniło, bo na początku miałam na 10 sierpnia według USGW piątek za tydzień idę na prenatalne. A Ty kiedy idziesz?
Ja też poczułam dwa razy, przedwczoraj i wczoraj wieczorem jak leżałam prosto na plecach tak jakby wyciągnięta. Bardzo nisko i takie smyrniecie bardzo delikatne. I to raczej nie gazy bo je odczuwam zupelnie inaczej i w innych miejscachCzuję w okolicy blizny po cięciu, ale tak jak piszesz, to z pewnością gazy [emoji28]
Tym bardziej że od dwóch tyg meczą mnie wzdęcia [emoji3526]
Super! Trzymam kciuki, daj znaćJa mam dzis!![]()
![]()
Tak prenatalne, czekam tylko na wyniki z pappy do takiej końcowej opinii, wtedy jeszcze raz konsultacja z genetykiem i decyzja co dalej. Ale poprzednio już samo USG było tragiczne a teraz idealne. Pappa zrobi mi wysokie ryzyko bo raz że 2 straty, i wiek. Ale to będę się martwic za tydzień dwa.A to było prenatalne?
Ja mam w sobotę i też czekam z niecierpliwością
Dziewczyny czy któraś wie coś na temat podwyższonej bety HCG w teście papa??? Na wyniku mam medianę dla 12 tygodnia ciąży 39 IU/L a ja mam ponad 130, macie już swoje wyniki biochemii z pappy?
Jakie masz białko?Dziewczyny czy któraś wie coś na temat podwyższonej bety HCG w teście papa??? Na wyniku mam medianę dla 12 tygodnia ciąży 39 IU/L a ja mam ponad 130, macie już swoje wyniki biochemii z pappy?