Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w drugiej ciąży tez miałam cukier naczczo w górnej granicy normy, ginekolog wysłała mnie na krzywa i wyszła cukrzycaMi też w 10 tc wyszło 93, - lekarz ustnie mi powiedział, że powinnam zrobić już krzywą. W domu się zorientowałam, że mi nie wypisał skierowania. Byłam w przychodni przy okazji innych badań i pytam na recepcji, co robić. Babeczka poszła do innego lekarza ginekologa, opisała mu moją sytuację. Ten lekarz nie widział jeszcze wskazania, aby wydać mi skierowanie...
Tsh mam w normie, ale ten 2 lekarz tego nie wiedział.
Nie mam telefonu do pierwszego lekarza...
Będę dzwonić jeszcze do innego lekarza po "3" opinię... Ale trochę mi to niepoważnie wygląda,
Pierwszy lekarz mi mówił, że norma jest 92, w literaturze jest 90...
Ja tu oszaleję![]()
Kiedy idziesz?No ja to mam już mega stres bo od 18 grudnia nie miałam USG i teraz od razu prenatalne
Teraz miałam cukier 84 i tez idę na krzywą z uwagi na wcześniejszą cukrzycęJa w drugiej ciąży tez miałam cukier naczczo w górnej granicy normy, ginekolog wysłała mnie na krzywa i wyszła cukrzyca
Bardziej myśle o tym, ze wyniki będą złe, a ostatecznie dziecko urodzi się zdrowe. to ogromny, nie potrzebny stres.Czyli jeśli dziecko byłoby chore to wolałabyś się dowiedzieć dopiero po porodzie?
Podobno w ciąży nie można grejpfrutów.Na mnie działają grapefruity, ciepła woda z cytryną i imbirem, melisa i.. kanapka z serem żółtym i masłem![]()
Albo kiedyś się tak mówiłoPodobno w ciąży nie można grejpfrutów.
Podobno można :-)Podobno w ciąży nie można grejpfrutów.
Za tydzień w piątekKiedy idziesz?