Dorotaaa2022
Fanka BB :)
U mnie jest to samo. Nigdy nie odmawialam kawy, a teraz mam problem jak ktoś w mojej okolicy ja pijeJa tez piłam dużo kawy i tez się u mnie wszyscy dziwią i ciagle mi proponują, jak sobie robią![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jest to samo. Nigdy nie odmawialam kawy, a teraz mam problem jak ktoś w mojej okolicy ja pijeJa tez piłam dużo kawy i tez się u mnie wszyscy dziwią i ciagle mi proponują, jak sobie robią![]()
Mnie odrzuca na sam zapach kawy z ekspresu. Te lavazyy, dalleymary itp. za to zwykłej najtańszej rozpuszczalnej mogę na napić [emoji1751]mnie mdli i jestem wyczulona na zapachy, kawy ktora kocham nie pije bo mnie odrzuca [emoji28] na szczęście nie wymiotuje
Ja bioręDziewczyny czy któraś z Was bierze prenatal duo?
No niestety muszę cię zmartwić, w poprzedniej ciąży parcie na pęcherz minęło mi dopiero po porodzie...Teraz też budzę się w nocy na siku i już nie mogę później zasnąć...masakrato ja nie zasypiam ale jestem jak zombierano budzi mnie pęcherz i nie mogę już wtedy zasnąć… mam nadzieje, że to minie bo całej ciąży tak sobie nie wyobrażam. Mam też wrażenie, że jednak duże znaczenie ma ta zima i pogoda, normalnie o tej porze roku też nie tryskam energią
Mnie to wczoraj dopadło i nie tyle ząb co dziąsło dookołaA mnie dziewczyny przeziębienie minęłoAle żeby nie było za kolorowo przyszedł ból zęba
więc wizyta u dentysty mnie pewnie nie ominie
![]()
Ja poczekam, chociaż nie wiem na ile mój maluch zrozumieTo jeszcze zapytam kiedy informowałyście dzieciaczki o tym, że będą miały rodzeństwo? Czekałyście do końca I trymestru "dla bezpieczeństwa "?
O właśnie miałam też napisać o tym pęcherzu ale gdzieś mi potem umknęło.No niestety muszę cię zmartwić, w poprzedniej ciąży parcie na pęcherz minęło mi dopiero po porodzie...Teraz też budzę się w nocy na siku i już nie mogę później zasnąć...masakra
Mnie to wczoraj dopadło i nie tyle ząb co dziąsło dookoła [emoji51]
Ja poczekam, chociaż nie wiem na ile mój maluch zrozumie[emoji38]
Oooo potwierdzam [emoji1787][emoji1787]O właśnie miałam też napisać o tym pęcherzu ale gdzieś mi potem umknęło.
Miałam napisać że to ... Dopiero początek, pod koniec jest dopiero hardkor [emoji1]