Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@Marta97 gratulacje! Dziewczyny jak Wy się czujecie? Ja już mam problem ze wstawaniem. Mogłabym spać i spać... Jutro będę się umawiać do gin. Mam wielką nadzieję, że zostanę się w przyszłym tygodniu bo mam fizyczną pracę o długo nie pociągnę.
Niestety ja będą robić. Nie wiem do kiedy ale w tym tygodniu na pewno jeszcze, w przyszłym mam wizytę ale tam będzie widać tylko pęcherzyk, więc jak będę miała dziwne przeczucia to zrobię ale jak coś to zawsze po 2 razy. Zeszłym razem wyłapałam spadek progesteronu i widziałam, że przyrost robił się mały i że coś się może dziać.Ja mam pytanie, do kiedy robicie betę? Tylko dwa razy w odstępie 48h żeby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy, czy robicie więcej badań bety? Jeżeli tak to do jakiego momentu ?
ja zrobiłam raz aby potwierdzić ciążę i drugi raz po 48h aby sprawdzić przyrost. I chyba dam już sobie na luz, trzeba czekać cierpliwie na wizytę u ginaJa mam pytanie, do kiedy robicie betę? Tylko dwa razy w odstępie 48h żeby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy, czy robicie więcej badań bety? Jeżeli tak to do jakiego momentu ?
Właśnie powiedz kochana jak to z tym progesteronem ? Tydzień temu w środę robiłam badania beta509,8 progesteron 25,36 natomiast dziś beta 6434,0 a progesteron 23,74. Niby spadek minimalny , czy mam się czym przejmować ??? Profilaktycznie lekarz i tak kaZal brac 2X duphaston. Jestem kłębkiem nerwów i póki nie zobaczę bijącego serduszka to chyba oszaleje przez ten czas.Niestety ja będą robić. Nie wiem do kiedy ale w tym tygodniu na pewno jeszcze, w przyszłym mam wizytę ale tam będzie widać tylko pęcherzyk, więc jak będę miała dziwne przeczucia to zrobię ale jak coś to zawsze po 2 razy. Zeszłym razem wyłapałam spadek progesteronu i widziałam, że przyrost robił się mały i że coś się może dziać.
Więc po moich doświadczeniach będę robić, ale nie mam pojęcia jak długo, myślę że profilaktycznie do 6-10 tys