reklama
Weź od rodzinnego, albo innego ginekologaBo się boję mam bóle brzucha i mam za sobą już poronienie, ale trudno.

właśnie teraz jestem na zwolnieniu od rodzinnego więc wątpię, żeby mi. Wystawił znowu.Weź od rodzinnego, albo innego ginekologa![]()
dagittka
Fanka BB :)
Super informacja!Ja już po wizycie, jest pęcherzyk ciąża bardzo młoda, ale to. Wiedziałam. Dostałam skierowanie na badania i za tydzień spowrotem do niego

Mama32@
Ja coś przeczuwałam bo wszystkie objawy odeszły z dnia na dzień. Jak mnie okrutnie bolały piersi tak nagle przestały, brzuch nie bolał... No dokładnie, mamy taki czas, że można się czymś zająć. Ja ruszam niebawem z produkcją bąbek i świeczników ❤Ok, czyli takie krwawienie przychodzi trochę później..No nic Trzymam kciuki aby wszystkim się udało. Przed wizytą jak zawsze czas stoi w miejscu ale na szczęście trafiliśmy na taki miesiąc, że jest czym zająć myślija już powoli rozglądam się za choinką
reklama
dagittka
Trzymam kciuki! Czuję tak samo, z jednej strony szczęście, a z drugiej niepewność i stres. No ale...no musi być dobrze. Trzeba w to wierzyć.Ja do soboty chyba też zakwitnę....nie wiem czego się spodziewać bo plamienia dalej występują. Małe ale jednak. Z jednej strony chciałabym się cieszyć a z drugiej taka niepewność. Chyba też zbadam progesteron jeszcze czy drgnął w górę czy nie