spokojnie wszystko będzie dobrzeCześć
Ja dziś znowu mam mdłości, ale to chyba ze stresu. Nie spałam całą noc. Niby człowiek jest twardy i sobie mówi, że da radę a potem emocje biorą górę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
spokojnie wszystko będzie dobrzeCześć
Ja dziś znowu mam mdłości, ale to chyba ze stresu. Nie spałam całą noc. Niby człowiek jest twardy i sobie mówi, że da radę a potem emocje biorą górę
spokojnie wszystko będzie dobrzei oczywiście czekamy na wspaniałe wieści po
trzymam kciuki!
![]()
głowa do góry będzie dobrze wierzę w toWczoraj miałam już takie myśli, że z takimi plamieniami to nie może być nic dobrego![]()
Wczoraj miałam już takie myśli, że z takimi plamieniami to nie może być nic dobrego![]()
Trzymam kciuki Ola!Wczoraj miałam już takie myśli, że z takimi plamieniami to nie może być nic dobrego![]()
Hej dziewczyny. Ja jednak szybciej wybrałam się do ginekologa, z racji, że zobaczyłam przy podcieraniu na papierze taki śluz zabarwiony na brązowo/kawa z mlekiem. Ogólnie w ciagu dnia zauważylam coś takiego dwa razy. Przestraszyłam się bardzo, z racji, że to moja pierwsza ciąża i sporo czytałam na forum, udało mi się umówić do ginekologa. Niestety mój doktor nie przyjmował w ten dzień, ale w tym gabinecie przyjmował jego współpracownik. Bardzo przyjemny i równie rzetelny ginekolog. Dobre wieści są takie, że jest żywa ciąża, serduszko bije, 6 tydzień. Gorsza taka, że mam torbiel za jajnikiem prawym...jednakże dodał, że to jest ta torbiel, która się wchłania.. Doktor mówi, że tych plamień nie ma dużo i nie są koloru krwi. Przepisał mi Duphaston i mam się oszczędzać (zwolnienie). Jednakże i tak się stresuje, wczoraj zobaczyłam znowu takie brudzenie długości palca wskazującego, wraz ze śluzem (tylko raz) i też to że czasem na papierze jest taka poświata w kolorze bardzo jasnej kawy z mlekiem. Nie wiem, domniemam, że macica się jeszcze oczyszcza z tych złogów po miesiączkach? Lekarz nie powiedział skąd to się wzięło.. U swojego ginekologa mam wizytę 21.12 i tak też mi kazał ten doktor iść do mojego również. Dziewczyny miałyście takie "brudzenie" w ciążach?
Cześć !Nie czytałam waszych wcześniejszych wpisów jest aż 153 str. napiszcie jak się czujecie ? Ja jestem słaba , ciągle siadam kładę się i to jeszcze bardziej mnie rozleniwia . Obecnie jestem na zwolnieniu z tytułu kwarantanny u nie mam za dużych obowiązków . Gotowanie sprzątanie w kuchni zabawa z synem. A nie mam sił nawet na te rzeczy...miałam skierowanie na oznaczenie żelaza ale nie zdążyłam bo kwarantanna...
Trzymam kciuki i Ty też trzymajCześć