• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Hej dziewczyny, witam Was,test pozytywny cyfrowy pokazal 3+ tydzien ,z miesiaczki 4 I 5 dni,mieszkam w Uk wiec pierwsze Usg I wizyta w 12 tygodniu,wczesniej nic tu nie robia.
Jesli bedzie dobrze to termin bylby na 25
Mam juz dwie corki 13 I 8 lat,ja mam 39 I staralismy sie od zeszlego grudnia.
W czerwcu poronilam w 9 tygodniu ,wiec teraz chyba bede zwyczajnie czekac do tego 12tyg I sie obserwowac,ale to paranoja jest,boje sie nawet rozmarzyc ze teraz bedzie dobrze
Witaj! Myśl pozytywnie i się nie zadręczaj. Jesteśmy w tym samym wieku,moje dzieci maja 11 i 8 lat,a teraz zaliczyliśmy wpadkę

Dokładnie ja też mam takie plamienie czasem bardziej brazowe a czasem jak kawa z mlekiem a czasem w ogóle takie resztki jak by lekko brązowe . Kurcze no widzisz co lekarz to inaczej ech jak jutro nie uzyskam żadnych konkretów to umówię sie na wizytę do innego ginekologa prywatnie . Ale jak już biorę ten dupahston a plamienie by miało inne podłoże to chyba to nie zaszkodzi co ?
Duphaston ma bardzo mało efektów ubocznych i są baaaardzo rzadkie

Hej dziewczyny, witam Was,test pozytywny cyfrowy pokazal 3+ tydzien ,z miesiaczki 4 I 5 dni,mieszkam w Uk wiec pierwsze Usg I wizyta w 12 tygodniu,wczesniej nic tu nie robia.
Jesli bedzie dobrze to termin bylby na 25
Mam juz dwie corki 13 I 8 lat,ja mam 39 I staralismy sie od zeszlego grudnia.
W czerwcu poronilam w 9 tygodniu ,wiec teraz chyba bede zwyczajnie czekac do tego 12tyg I sie obserwowac,ale to paranoja jest,boje sie nawet rozmarzyc ze teraz bedzie dobrze
Uwielbiam UK! W jakiej części mieszkasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry