reklama

Magdusia88
Fanka BB :)

Wesołych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń [emoji3526][emoji319][emoji320]

Trochę wam powiem, ze przeraża mnie ten fakt podejrzenia przeciwciała. Juz miałam się cieszyć ze wszystko jest w porządku, męczy mnie to psychicznie strasznieWłaśnie o tym myślałam, może nie pakt, ale nawet rana, dzieciaki wpadają na różne pomysły i nawet rodzice często nie wiedza
Słoneczko świeci

Hej dziewczyny,
Dziś w nocy zbudził mnie mocny ból pachy. Nasila się gdy podnoszę rękę, wyczuwam tam tez niewielki guzek, gdy naciskam boli mocniej. Jestem w ciąży 5+4, ale nie byłam jeszcze na USG. Miałyście podobne doświadczenia?

Dziś w nocy zbudził mnie mocny ból pachy. Nasila się gdy podnoszę rękę, wyczuwam tam tez niewielki guzek, gdy naciskam boli mocniej. Jestem w ciąży 5+4, ale nie byłam jeszcze na USG. Miałyście podobne doświadczenia?
Johanna_85

Ja mam to naprawde bardo ostro.Szczegolnie w pracy jak wioza cos na wózku ,patrtac na to mam wrazenie jakbym byla na karuzeli.Bardzo dziwne uczucie..Z tymi poruszającymi rzeczami może coś być bo ostatnio mam problem w samochodzie. Nie mogę się skupić, zaczyna boleć głowa i mnie mdli
Johanna_85

Kochane,zycze wam wesloych Świat Bozego Narodzenia,abysmy w spokoju ducha i zdrowiu dotarly do konca naszych ciaz i w Nowym Roku moglysmy cieszyc sie zdrowymi maluszkami 

reklama

EwelinaW

Drogie dziewczyny zyczę nam wszystkim zdrowych i bezstresowych Świąt abyśmy wszystkie dotrwały do tego sierpnia no może ewentualnie lipca 
 a za rok byśmy cieszyły się naszymi bobasami w ramionach. A wy nasze drogie fasolki abyście nie robiły nam psikusów od samego początku i tak Was będziemy kochać.