ja mam na 6 sierpniaTo duże dzieckoja na prenatalnych miałam 12+5 i dziecko miało 7cm.
Tak w ogóle na kiedy macie terminy? Ja na 11 sierpnia.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam na 6 sierpniaTo duże dzieckoja na prenatalnych miałam 12+5 i dziecko miało 7cm.
Ja mam pomiędzy 21 sierpnia a 29To duże dzieckoja na prenatalnych miałam 12+5 i dziecko miało 7cm.
Ja w grudniu 38Kochana ja w tym roku kończę 40![]()
Też mam ochotę go obejrzećDziewczyny któraś z Was polecała film dokumentalny "oszust z tindera" skusiłam się żeby oglądnąćjest Mega, dawno nie oglądałam tak dobrego film
![]()
Ja niestety nie mam.Witam. Ma ktoś jakieś doświadczenie z wózkami dla bliźniąt. Pisalem na forum w temacie dla bliźniaków ale nie wiem czy tam ktoś jeszcze zaglada i nie dostałem zadnej odpowiedzi . Narazie najbliżej do bugaboo donkey 2 twin ale moze ktoś coś innego poleci![]()
Witam. Ma ktoś jakieś doświadczenie z wózkami dla bliźniąt. Pisalem na forum w temacie dla bliźniaków ale nie wiem czy tam ktoś jeszcze zaglada i nie dostałem zadnej odpowiedzi . Narazie najbliżej do bugaboo donkey 2 twin ale moze ktoś coś innego poleci![]()
Polecam, jest ciekawy i bardzo leciutko się oglądaTeż mam ochotę go obejrzeć![]()
Eh też to przeszlam w 2016 r. Od początku grudnia do 16 stycznia kiedy w końcu miałam laparoskopię. Z tym że na początku byłam pewna że poroniłam a później dopiero w sumie przypadkiem wyszło że jednak się zagnieździła. Na stół trafiłam podobno w ostatniej chwili![]()