A moze to przez to ze sie w nocy spocilam jak szczur?? Czy hormony tak nie dzialaja ze sie czlowiek poci??Miałam ostatnio to samo z sikaniem. Normalnie latałam po kilka razy w nocy a ostatnie dwie noce miałam spokojne. Dopiero poszłam nad ranem.
reklama
Oj działają, działają. Ja się straszy pocę, czasem biorę prysznic kilka razy w ciągu dnia. A do toalety chodzę max 1raz w tej ciąży, jakoś mało. W poprzedniej też latałam po kilka razy.A moze to przez to ze sie w nocy spocilam jak szczur?? Czy hormony tak nie dzialaja ze sie czlowiek poci??
Zflustrowana
Fanka BB :)
Hormony hehe a ja myślałam że to moja tusza i dlatego tak się poce 

Kwiatkowa14
Ja się zaczelam pocić pod nosem i pod dolną wargą i tak mnie to strasznie stresuje że co chwila mam wrażenie że makijaż mi spłynąłHormony hehe a ja myślałam że to moja tusza i dlatego tak się poce![]()

A propos snów i oczekiwania to do mnie nie dociera że to już końcówką i co lepsze tak bardzo to bagatelizuje że nadal torby nie mam spakowanej

Szalona kobieto! Podziwiam za odwage!Ja się zaczelam pocić pod nosem i pod dolną wargą i tak mnie to strasznie stresuje że co chwila mam wrażenie że makijaż mi spłynął
A propos snów i oczekiwania to do mnie nie dociera że to już końcówką i co lepsze tak bardzo to bagatelizuje że nadal torby nie mam spakowanej![]()

Zflustrowana
Gdyby nie to że mąż naciskał w tamtym tygodniu na spakowanie torby to pewnie bym tego nie zrobiła jeszcze. Więc jest spakowana, tylko ładowarki do tel i przekąsek w niej nie ma.A propos snów i oczekiwania to do mnie nie dociera że to już końcówką i co lepsze tak bardzo to bagatelizuje że nadal torby nie mam spakowanej![]()
A tylko dlatego prosił o to bo on pracuje nie ma wolnego i jak będą skurcze to mam wzywać karetkę i poprosić sąsiadkę by miała oko na dzieciaki. A gdy tylko wody to na spokojnie do koleżanki dzieci dam i sama pojadę.
I jak tam u was? Ja mam na dzisiaj termin i dzisiaj mamy z mężem rocznicę ślubu, tak wiec czekam, aż córcia zrobi nam prezent i dziś wyskoczy
A tak na serio to nie wierzę, że dziś się zacznie, więc muszę przepakowac torbę i jutro stawiam się na oddział
skurcze nadal mam ale nieregularne.
Ciągle myślę o @mysza33 jak malutki się ma
mam nadzieję, że dobrze.

A tak na serio to nie wierzę, że dziś się zacznie, więc muszę przepakowac torbę i jutro stawiam się na oddział

Ciągle myślę o @mysza33 jak malutki się ma

Zflustrowana
Też trzymam kciuki za Stasia małego wojownika. Mam nadzieję że u nich wszystko dobrze. Że woda w płucach była zachłystowa i po usunięciu problem znikł.I jak tam u was? Ja mam na dzisiaj termin i dzisiaj mamy z mężem rocznicę ślubu, tak wiec czekam, aż córcia zrobi nam prezent i dziś wyskoczy
A tak na serio to nie wierzę, że dziś się zacznie, więc muszę przepakowac torbę i jutro stawiam się na oddziałskurcze nadal mam ale nieregularne.
Ciągle myślę o @mysza33 jak malutki się mamam nadzieję, że dobrze.
Dona nigdy nie mów nigdy do końca dnia daleko, trzymam kciuki.
MatkaJoanna
reklama
Andzia8989
Zaangażowana w BB
Ja dzisiaj byłam na ktg, jakiś jeden skurcz się zapisał. W moim przypadku wolę dotrwać do CC w poniedziałek.