reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
ooo, jakiej firmy?
jeżeli chodzi ogólnie o pielęgnacje, to mam to mleczko do mycia, pianke do higieny intymnej i tę oliwkę, ale nie wiem, dlaczego nie widzę teraz oliwki na stronie rossmanna🤔

Załączniki

• IMG_0713.jpeg
    IMG_0713.jpeg
    69,4 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_0714.jpeg
    IMG_0714.jpeg
    62,3 KB · Wyświetleń: 52
@Lisza co u Ciebie? Byłaś wczoraj u lekarza?

Odkryłam dziś nowy objaw u siebie, koszmary, mam od paru dni straszne sny i teraz przeczytałam, że to może być od progesteronu. To by się zgadzało, tym bardziej że biorę też Luteinę.
Jezu tez mam straszne koszmary! 😂🫣
Cześć mam wyniki bety ładnie rośnie z 49,9 w pon na 181,3,😍, za to próg mi spadł z 27 na 20 wiem że wytwarza się skokowo a i tak stres jest.
Tez mi spadł ostatnio i zbadałam dzisiaj i znowu wzrósł. Serio się nie ma co przejmować to się waha nawet 15 minut robi różnice 🥰

Obiecałam sobie, ze zacznę ćwiczyć kręgosłup bo mam spore problemy i ze wrócę na siłownie. Dziewczyny na nic nie mam siły. Ciagle bym spała. Tez tak macie? 😭

reklama
Do góry