RoseGold
Fanka BB :)
z tego co pamietam to pimafucin jest takim klasycznym lekiem w ciąży. Jeśli masz jakiś dyskomfort to poinformuj lekarzaŻe podobno
dostałam na infekcję taki lek Trochę boli mnie po tym Brzuch
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tego co pamietam to pimafucin jest takim klasycznym lekiem w ciąży. Jeśli masz jakiś dyskomfort to poinformuj lekarzaŻe podobno
dostałam na infekcję taki lek Trochę boli mnie po tym Brzuch
Jeszcze nie, pójdę w poniedziałekcześć!u mnie też pozytyw przyniósł Mikołaj w prezencie.
badałaś bete i progesteron ?
Fajne, zwłaszcza że jest procentowo pokazane, że każdy kolejny dzień zwiększa szanse na szczęśliwe zakończenieMożecie klikać tam kilka razy „reassure me” i strona wam podrzuci kilka opcji danych statystycznych, które są podane w taki wspierający sposób.![]()
To dobrze, że możesz sobie dziś poleżeć w spokoju, oby szybko przeszło!Ja nie wiem, na ile mam objawy od infekcji, na ile od ciąży. Popołudniami zdarza mi się mieć mdłości, na szczęście nie trwa to długo
Niestety jestem coraz gorzej chora, jakaś masakradzisiaj postanowiłam zostać w domu i się wygrzać, a z moimi córkami na trening pojadą moi rodzice, wiec czekam aż wyjdą, pójdę się wykąpać i wskakuje do wyrka
![]()