olak96
Fanka BB :)
Jestem w 5+5Czy mogłabyś przypomnieć jaki masz prog i w którym tc? Ja zawsze się przejmuje jak coś nie jest w normie albo jest na styku![]()
Kilka dni temu miałam tylko 13,6...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w 5+5Czy mogłabyś przypomnieć jaki masz prog i w którym tc? Ja zawsze się przejmuje jak coś nie jest w normie albo jest na styku![]()
nie byłam jeszcze u ginaczy ginek to w jakiś sposób skomentował?
Tez już sobie odpuszczę badanie tego proga, czytałam forum, dziewczyny miały dużo wyższe wyniki i było ok.nie byłam jeszcze u ginazrobiłam raz betę i proga, potem przyrost bety i tyle.
Ja w ciąży z synem miałam 127Dziewczyny, odebrałam wyniki progesteronu - 44,10 ng/ml, przy normach laboratorium dla pierwszego trymestru 11-44,3. Dzisiaj jestem 4t+0. Zmartwiłam się tym wysokim wynikiem. Co o tym myślicie?
Teraz mam podobny wynikJestem w 5+5
Kilka dni temu miałam tylko 13,6...
nie byłam jeszcze u ginazrobiłam raz betę i proga, potem przyrost bety i tyle.
Czyli to nie tak źle? Martwię się trochęTeraz mam podobny wynik![]()
Wg apki 5+4..ja biorę dużo progesteronu,w poprzedniej ciąży mialam zastrzyki Prolutex(ale ciężko je zdobyc..poza tym 7 zastrzykow- bralam1 dziennie-kosztowały ponad 200zlCzyli to nie tak źle? Martwię się trochę
A w którym jesteś tygodniu?
O kurcze :/Wg apki 5+4..ja biorę dużo progesteronu,w poprzedniej ciąży mialam zastrzyki Prolutex(ale ciężko je zdobyc..poza tym 7 zastrzykow- bralam1 dziennie-kosztowały ponad 200zl)teraz ciekawe po ile można kupić.. więc tak czy inaczej są rzeczy na które nie ma się wpływu..po prostu cierpliwe czekam
A tak mi się gromadzi woda w organizmie, że masakra..pilnuje picia ze względu na cukry ..dziennie wychodzi ponad 2 litry..a byłam siku dzisiaj rano w południe i teraz..palce mam jak serdelki![]()
Noo ja mam stały kontakt z lekarzem...wszystkie moje wyniki przechodzą przez jej ręce,no i jakby się coś zadziało niepokojącego mam przyjść.Ja absolutnie nie chce Ci nic doradzać,ani sugerować w tej sprawieO kurcze :/
Ja też nie mam na nic wpływu. Narazie nic nie dzieje się niepokojącego. Chce dotrwać do 21 grudnia, żeby zobaczyć na monitorze serduszko. Myślisz że powinnam poinformować lekarza o poziomie progesteronu? Biorę duphaston od pierwszej wizyty.
Jeszcze nie zrobiłam wszystkich badań, może jak zrobię to zadzwonię do niego.Noo ja mam stały kontakt z lekarzem...wszystkie moje wyniki przechodzą przez jej ręce,no i jakby się coś zadziało niepokojącego mam przyjść.Ja absolutnie nie chce Ci nic doradzać,ani sugerować w tej sprawie
Edit: ale też robię wszystko wg zaleceń lekarza,nic na własną rękę. Lekarka rozpisuje mi badania i poza toxo nic na własną rękę nigdy nie robiłam,jestem pod jej opieką już 10 lat i jej ufam![]()