reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja również dzisiaj brak apetytu ale moje posiłki w ostatnim tygodniu były tak marne ze dzisiaj musiałam porządnie zjeść, ale gdyby nie była w ciąży to nie jadłabym prawie wcale 😅 totalny brak radości z jedzenia gotowania, jutro lecę na badania i mam nadzieje ze we wtorek już serduszko usłyszę ❤️ mam pytanko, jak jest konflikt serologiczny to podaje się zastrzyk w 28 tc i tyle? Mąż ma + a ja - :/

Dzień dobry w niedzielę. Jak się czujecie moje drogie? Ja bez zmian czyli dobrze. W czwartek będę miała 5+3, ciekawe czy coś będzie już widać?
Hej! U mnie 0 apetytu, małe mdlosci. Czekam na pierwszą wizytę która mam w pt (będzie wtedy 7t+0). Też miałam koszmary dzisiaj w nocy że dostałam okres i nie wiedziałam co robić skoro moja ciąża nawet nie jest potwierdzona 😂 Tak poza tym to pochorowało mi się dziecko, jutro uderzamy do lekarza. Myślę że czas szybko zleci do Pt :D

Ja również dzisiaj brak apetytu ale moje posiłki w ostatnim tygodniu były tak marne ze dzisiaj musiałam porządnie zjeść, ale gdyby nie była w ciąży to nie jadłabym prawie wcale 😅 totalny brak radości z jedzenia gotowania, jutro lecę na badania i mam nadzieje ze we wtorek już serduszko usłyszę ❤️ mam pytanko, jak jest konflikt serologiczny to podaje się zastrzyk w 28 tc i tyle? Mąż ma + a ja - :/
chętnie tez się dowiem, bo w 2012 roku nie dawali mi żadnego zastrzyku, ale to się chyba zmieniło teraz🤔

USG na 13:40 ale poluję na wolny termin do jakiegoś innego lekarza na jutro. Jestem zapisana do lekarki, która ma beznadziejne opinie. Jeśli okaże się że nie jest u mnie dobrze i przekaże mi to ona ze swoją ubogą empatię, to nie wiem, jak to zniosę. Mąż nie może ze mną jechać i jakoś będę musiała temu sama sprostać.
na pewno będzie wszystko Ok, ale mimo wszystko taki brak empatii w ciąży nie jest wskazany

Z tego co wiem to zastrzyk. Po pierwszym porodzie leżałam na sali z Panią której jakiś wiekowy lekarz odradzał branie zastrzyków, gdy w szpitalu się o tym dowiedzieli to powiedzieli tylko tej dziewczynie ze ma ogromne szczęście że nic się z dzieckiem nie stało 😑

USG na 13:40 ale poluję na wolny termin do jakiegoś innego lekarza na jutro. Jestem zapisana do lekarki, która ma beznadziejne opinie. Jeśli okaże się że nie jest u mnie dobrze i przekaże mi to ona ze swoją ubogą empatię, to nie wiem, jak to zniosę. Mąż nie może ze mną jechać i jakoś będę musiała temu sama sprostać.
To może się uda jeszcze do kogoś sensowniejszego przepisać do jutra. Trzymam kciuki, żeby wiadomości były dobre.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry