Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja stosowałam do masazu dziecka - nie narzekałA stosowałyście kiedyś olej migdalowy? Czytałam ze jest ok i w sumie zastanawiam się nad tym żeby kupić bo teraz jest w dobrej cenie w rossmanie.
Właśnie też byłam po inseminacji i kazali brać więc póki co łykam, w sumie wizyta 21.12., chyba nie powinien mi zaszkodzić.Jak podchodziła do IUI, potem po złych przyrostach bety brałam dupka w ciemno. Teraz proga miałam coś ponad 50 wiec się nie interesowałam. Łykam puerie uno i acard 150 i jeszcze aspargin jak se przypomnę![]()
Piękne kreseczkiHej. Dziewczynki nie smialo chcialabym sie przywitac dzis moj 28 dc przy cyklach 30 dniowych. Cykl staran 6. Po lekkich przebojach i po tym jak dowiedzialam sie ze mam cykle bezowulacyjne a moj partner slabe nasienie. Dzis zobaczylam cos takiego.
Super wiadomość! Sprawdź bete i przyrostHej. Dziewczynki nie smialo chcialabym sie przywitac dzis moj 28 dc przy cyklach 30 dniowych. Cykl staran 6. Po lekkich przebojach i po tym jak dowiedzialam sie ze mam cykle bezowulacyjne a moj partner slabe nasienie. Dzis zobaczylam cos takiego.
No i superJuż po wizycie. Zarodek jest nie ma jeszcze serduszka. Według lekarza jest 5+5. Za tydzień mam przyjsc zobaczyć czy jest serduszko.