Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
6+6 to chyba dobry termin na pierwszą wizytęIle wizyt zaliczyłyście do tej pory i w których tygodniach jesteście teraz? Ja sukcesywnie czekam na tą pierwsza , zapisana na 22go już i to będzie 6+6 wg mnie oczywiście, wg owulacji bo na wyliczenie miesiączki nie mam co liczyć przy bardzo długim cyklu![]()
Ja czekam na pierwszą wizytę 20 grudnia. Będzie 8+2Ile wizyt zaliczyłyście do tej pory i w których tygodniach jesteście teraz? Ja sukcesywnie czekam na tą pierwsza , zapisana na 22go już i to będzie 6+6 wg mnie oczywiście, wg owulacji bo na wyliczenie miesiączki nie mam co liczyć przy bardzo długim cyklu![]()
Podziwiam cierpliwośćJa czekam na pierwszą wizytę 20 grudnia. Będzie 8+2
To prawda to cierpliwość,ale zdroworozsądkowo,jak się nic nie dzieje to oszczędza nerwy..ja się denerwuje bo nie wiem co w środku..a tak to bym się denerwowała,a że nie taki pęcherzyk,nie taki zarodek, wszystko nie takiePodziwiam cierpliwość![]()
Ja zakładam że wszystko będzie takie jak trzeba, będzie dobrze . Myśle ze wizyta mnie uspokoi właśnie, a przynajmniej mam taką nadzieje .To prawda to cierpliwość,ale zdroworozsądkowo,jak się nic nie dzieje to oszczędza nerwy..ja się denerwuje bo nie wiem co w środku..a tak to bym się denerwowała,a że nie taki pęcherzyk,nie taki zarodek, wszystko nie takie![]()
Wow, ja też!Podziwiam cierpliwość![]()
U mnie nic niepokojącego się nie dzieje. Cały czas pracuje i jeszcze mam 2 latka na pokładzie wiec samo życie. Co ma być to będzieWow, ja też!