Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz dalej bóle brzucha? Ja dalej czuje szczególnie prawy jajnikheheh to.bedzie duuuza przepasc wiekowa hehe.
ja tak samo prawy jajnikMasz dalej bóle brzucha? Ja dalej czuje szczególnie prawy jajnik
odpowiednio myślęDzisiaj idę po skierowanie na drugą bete tym razem by było już za darmo przez Medicover , bo wczoraj poleciałam tam gdzie było otwarte popołudniui umówiłam się na wizytę do gin na 30.12 to będzie jakoś koniec 6 tyg , mam nadzieję że to ani za wcześnie ani za późno
![]()
jednak pamiętaj, że nie zaleca się porównywać wyników bety z dwóch różnych laboratoriówDzisiaj idę po skierowanie na drugą bete tym razem by było już za darmo przez Medicover , bo wczoraj poleciałam tam gdzie było otwarte popołudniui umówiłam się na wizytę do gin na 30.12 to będzie jakoś koniec 6 tyg , mam nadzieję że to ani za wcześnie ani za późno
![]()
O tym nie pomyślałamjednak pamiętaj, że nie zaleca się porównywać wyników bety z dwóch różnych laboratoriów
To w wieku pewnie jesteśmy zbliżonym ale ja później zaczęłam, mam na stanie jedynie dwulatkeoj tak, trochę się tego bojęogólnie to beka, bo ja dowiedziałam się 19.11, że na razie okresu nie będę mieć, a 25.11 dowiedziałam się, ze moja córa dostała pierwszą miesiączkę
wiec wymieniłyśmy się trochę
Jeszcze mam córkę w wieku 8 lat
Najbardziej polecam poszukać na VintedJa powoli myślałam, mieszkam na Śląsku i chyba zdecyduje się na mniejszy szpital, w Katowice maja prywatny i kilka popularnych, ale nie znam tam nikogo, w obok w mieście jest kilka znajomych położnych, wiec zawsze raźniej. Ja mam za małe prawie wszystkie spodnieprzed ciąża przytyłam i nawet większe jeansy nie wchodzą w grę bo cisną, chciałam z tym poczekać ale chyba się wybiorę po legginsy ciazowe do hm, mam teraz na sobie l z hm od koleżanki ale są ogromne ale wygodne, polecacie jakieś?
Ja mam córę. Chciałabym druga ale coś czuje, Ze tym razem chłopak. Co ma być to będzie, oby zdrowemarzy mi się syn, ale coś czuję, że to kolejna dziewczyna, bo chyba tylko dziewczyny tak się droczą z matką już od momentu poczęcia![]()
No ja dość wcześnie zaczęłam, miałam niespełna 21 lat, jak urodziłam pierworodnąTo w wieku pewnie jesteśmy zbliżonym ale ja później zaczęłam, mam na stanie jedynie dwulatke![]()
jeśli w ogóle bede coś kupować, to tez właśnie bede przeglądać Vinted, bo ceny ciążowych ciuchów zabijająNajbardziej polecam poszukać na Vintedja tez sprzedawałam w bardzo dobrym stanie. Teraz powoli przeglądam zeby coś kupić bo mi brzuch trochę wywaliło
![]()