olak96
Fanka BB :)
Też mam wtedy wizytęUmowilam pierwsza wizyte w porozumieniu z ginekologiem czyli na 21.12![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam wtedy wizytęUmowilam pierwsza wizyte w porozumieniu z ginekologiem czyli na 21.12![]()
Ja też ze ŚląskaJa powoli myślałam, mieszkam na Śląsku i chyba zdecyduje się na mniejszy szpital, w Katowice maja prywatny i kilka popularnych, ale nie znam tam nikogo, w obok w mieście jest kilka znajomych położnych, wiec zawsze raźniej. Ja mam za małe prawie wszystkie spodnieprzed ciąża przytyłam i nawet większe jeansy nie wchodzą w grę bo cisną, chciałam z tym poczekać ale chyba się wybiorę po legginsy ciazowe do hm, mam teraz na sobie l z hm od koleżanki ale są ogromne ale wygodne, polecacie jakieś?
suupeer hehhe na kiedy wychodzi Ci remin z OM ?Też mam wtedy wizytę![]()
Szukałam właśnie ale jakieś wszystkie albo z dziurą albo plamą jeżeli chodzi o legginsyNajbardziej polecam poszukać na Vintedja tez sprzedawałam w bardzo dobrym stanie. Teraz powoli przeglądam zeby coś kupić bo mi brzuch trochę wywaliło
![]()
Oo i myślałaś o szpitalu już coś?Ja też ze Śląska![]()
A ja mam córę że stycznia 2013aaaja mam córę z kwietnia 2012
![]()
o to w wieku mojego synka tyle ze ja synek luty 2013 heheA ja mam córę że stycznia 2013![]()
1 sierpnia, z usg tezNo to powiecie jak wam terminy z OM wychodza