Kreatywnynick
Fanka BB :)
Jakie wybrałaś?Dzisiaj pytałam o witaminy, właśnie zamówiłam. I spieszę Wam donieść, ze jeszcze do północy z apteki internetowej melissa jest darmowa dostawa dla zamówień powyżej 59zl![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie wybrałaś?Dzisiaj pytałam o witaminy, właśnie zamówiłam. I spieszę Wam donieść, ze jeszcze do północy z apteki internetowej melissa jest darmowa dostawa dla zamówień powyżej 59zl![]()
Pueria Uno. Już zanim pytałam byłam zainteresowana po zestawieniu u pana tabletkiJakie wybrałaś?![]()
Właśnie żelazo niepotrzebne tez mi lekar tak powiedział, dobry wybórPueria Uno. Już zanim pytałam byłam zainteresowana po zestawieniu u pana tabletki
Wcześniej brałam prenatal uno + prenatal dha i tez to spoko zestawienie. Tylko żelazo już niepotrzebne a i cenowo wychodzi dość dużo![]()
Ja tez mam niespokojne myśli, martwię się o wiele rzeczy , dzisiaj się na szczęście się wyspalam bo tak nie mogłam długo spaćA w ogóle mam jakieś takie niespokojne myśli.
Córka się rozchorowała, ja pewnie tez zaraz będę chora. Ciężkie to przeziębienie - cała noc sen był poszatkowany, dużo noszenia w dzien i w nocy. No to raczej nie jest coś co pomoże.
Tyle dobrego, ze córcia w domu to nie ma tyle czasu na myślenieNo i skupiam się na imprezach urodzinowych córki (ma
dwie bo trudno zgrać obie strony rodziny)a wiecie, dwa lata to nie w kij dmuchał, trzeba świętować
![]()
2 lataJa tez mam niespokojne myśli, martwię się o wiele rzeczy , dzisiaj się na szczęście się wyspalam bo tak nie mogłam długo spaćczas będzie tak wolno płynął.. a ile lat ma córka? Może pisałaś ale przegapiłam przepraszam
![]()
Ja ogólnie nie mam żadnych problemów ze snem, ale jakoś tamten tydzień czekałam aż rano wstanę i nasikam na test i nie mogłam się wyspać2 lata
Same nie wiem czy pisałam
Oby nam już było dane się trochę wysypiaćBo to jednak dobrze robi i na ciało i na głowę
![]()
Mi lekarz w poniedziałek zalecił zrobienie bety. Nie wiem czy to dobrze czy nie ale skoro tak to poczekam. Czuję się całkiem dobrze. Może trochę bardziej zmęczona niż zwykle, dziś nawet musiałam zrobić sobie drzemkę co do mnie to niepodobeAle masz Grube kreski tak jak ja ale ja już byłam na bycie potwierdziłam
Mam mdłości w sumie rano wieczorem w nocy cały czas bolą mnie piersi a najbardziej sutki zawsze chodziłam spać 24 a teraz moja pora to godzina 20Mi lekarz w poniedziałek zalecił zrobienie bety. Nie wiem czy to dobrze czy nie ale skoro tak to poczekam. Czuję się całkiem dobrze. Może trochę bardziej zmęczona niż zwykle, dziś nawet musiałam zrobić sobie drzemkę co do mnie to niepodobeMam straszny posmak w buzi
mogłabym pić cały czas wodę, ciężko to opisać bo niby nie zgaga ale cos tak jakby i kłuje mnie lewy jajnik ale leciutko i czasami.
@Zuzanna19Ty masz jakies objawy? Jak sie czujesz?
ja pierwszą i drugą ciążę zaczynałam od przeziębieniaA w ogóle mam jakieś takie niespokojne myśli.
Córka się rozchorowała, ja pewnie tez zaraz będę chora. Ciężkie to przeziębienie - cała noc sen był poszatkowany, dużo noszenia w dzien i w nocy. No to raczej nie jest coś co pomoże.
Tyle dobrego, ze córcia w domu to nie ma tyle czasu na myślenieNo i skupiam się na imprezach urodzinowych córki (ma
dwie bo trudno zgrać obie strony rodziny)a wiecie, dwa lata to nie w kij dmuchał, trzeba świętować
![]()