agutek_
Fanka BB :)
A ja się wycwaniłam w ukośny pędzelek i cieniami maluję kreskidlatego ja od dłuższego czasu nie robię kresek eyelinerem, bo za dużo czasu mi schodziteraz preferuje kredki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja się wycwaniłam w ukośny pędzelek i cieniami maluję kreskidlatego ja od dłuższego czasu nie robię kresek eyelinerem, bo za dużo czasu mi schodziteraz preferuje kredki
![]()
o kurczę, uczulenia na semilac są powszechne, a na neonail chyba pierwsze słyszęUwielbiam takie złote i szampańskie.
Niestety mam uczulenie na neonail. Kiedyś sama sobie robiłam. Średnio mi to wychodziło, ale lubiłam.
okazało się, ze nawet białko się dobrze nie ścięłoJak to za bardzo na miękko?moje na miękko są przeważnie trochę za bardzo na twardo
![]()
o kurczę, uczulenia na semilac są powszechne, a na neonail chyba pierwsze słyszę![]()
Kiedyś byłam, teraz wydaje mi się ze jestem bardzo do tyłu i makijaż od roku codziennie ten samA tak pozostając w temacie kosmetyków - też jesteście takimi makijażowymi freakami?ja baaaardzo i kocham głównie to, co się świeci
właśnie zakochałam się w nowej kolekcji Fagaty od Ingrid. Wczoraj kupiłam zestaw błyszczyków, dzisiaj paletę do konturowania (jest w niej róż z drobinkami
). Coś czuje, że kupię jeszcze więcej i cudownie przedświąteczne zaliczę bankructwo
dobrze że mąż przyjeżdża, to będzie płacił kurierom za wszystkie paczki, które zamówiłam
A właśnie w oczekiwaniu na męża wstąpiłam na kawę
Wszędzie szukałam tego nosa i rogów i nigdzie nie znalazłam!Za 3… 2… 1… usłyszę od męża „jak można jeździć tak brudnym samochodem”a ja tam uważam, ze najważniejsze, ze auto ma nos i rogi
![]()