Wszędzie szukałam tego nosa i rogów i nigdzie nie znalazłam!![]()
Ja kupiłam na shoppee za jakieś 25 zł. Fajnie to wygląda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszędzie szukałam tego nosa i rogów i nigdzie nie znalazłam!![]()
ja mam całe stosy w garażu, bo my ogólnie co roku kupujemy, bo ciagle coś gubimyWszędzie szukałam tego nosa i rogów i nigdzie nie znalazłam!![]()
A moja mama na aucie ma na grillu gwiazdę, a zamiast rogów choinki![]()
Takich cudów jeszcze nie widziałam![]()
ja zdecydowanie też, święta bez renifera to nie świętaKozak, ale jednak jestem team rogi![]()
Mam to samo, praca zdalna i covid spowodowały to, że w sumie lubię siebie bez makijażuPiękne macie paznokcie i paznokciowe inspiracjejakoś od kiedy się zaczął covid i zaczęłam pracować praktycznie tylko zdalnie, to przestałam się malować i paznokci też już nie robię. Jest to oszczędność czasu i pieniędzy, chociaż czasem jak popatrzę na takie piękne zdjęcia jak Wasze, to mi wraca chęć do zmian
![]()
ja sobie ciachnęłam permanentne i mam spokój, bo nie chciały odrosnąć wyrwane 100 lat temu.Mam to samo, praca zdalna i covid spowodowały to, że w sumie lubię siebie bez makijażujedyne co czasami muszę namalować to brwi
bo mam mega slabe i cieniutkie swoje.. Włosów też nie obcięłam od dwóch lat i mam długie, aż do tyłka
a farbowałam już ileś lat temu, wolę swoje naturalne jakoś.
Ja też sobie zrobiłam permanentne, bo moje brwi bez henny jeszcze są blondja sobie ciachnęłam permanentne i mam spokój, bo nie chciały odrosnąć wyrwane 100 lat temu.