Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mimo tego, ze mi jest wiecznie gorąco, to w tej ciąży ciagle mam dreszcze i ciagle mi zimno. W poprzednich ciążach miałam totalnie w druga stronęWitam nowe robaczki
Ja wizyta 21.12. godz. 18.00
Chce zobaczyc chociaż zarodek, nawet mini
Dzisiaj byłam tylko na wigilijce w pracy, wyszłam po 2 godzinach. Dopadły mnie ogromne dreszcze i uczucie zimna. Wzięłam kąpiel, włączyłam na maksa kaloryfer w sypialni. Zadzwoniłam do ginekologa w sprawie zapalenia pęcherza. Zalecił Urosept 3x2 tabl. i maść clotrimazolum do smarowania. Wzięłam od razu, zmierzyłam temp. 37 (więc uch) i leżę do tej pory i nie mogę się zagrzać.
Oo tez tak dzisiaj mam, u nas rano -11 i w domu cieplutko ale jak byłam w galerii to pomimo ze było ciepło miałam takie dreszczeWitam nowe robaczki
Ja wizyta 21.12. godz. 18.00
Chce zobaczyc chociaż zarodek, nawet mini
Dzisiaj byłam tylko na wigilijce w pracy, wyszłam po 2 godzinach. Dopadły mnie ogromne dreszcze i uczucie zimna. Wzięłam kąpiel, włączyłam na maksa kaloryfer w sypialni. Zadzwoniłam do ginekologa w sprawie zapalenia pęcherza. Zalecił Urosept 3x2 tabl. i maść clotrimazolum do smarowania. Wzięłam od razu, zmierzyłam temp. 37 (więc uch) i leżę do tej pory i nie mogę się zagrzać.
Łączę się z tobą w bóluOo tez tak dzisiaj mam, u nas rano -11 i w domu cieplutko ale jak byłam w galerii to pomimo ze było ciepło miałam takie dreszczeja tez od kilku dniu śpię po ok 8godzin i odpadam po obiadku ok 14, robię się taka śpiąca i śpię po 2 godziny a spałabym dluzej
![]()
Ja tak samo, zmuszam się do robienia obiadów, tylko ze względu na wygłodniałego po pracy męża. Ale bardzo często pozwalam sobie na pyszne.pl On się już przyzwyczaił że nie lubię gotować, a teraz nie mam siły i ochoty. Właśnie czekam na pizzę z pieczarkami i szyneczką, domówiłam do tego frytki bo trzeba było. Miałam ochotę też na placki ziemniaczane, ale musiałam zdecydować się na jedno.Byłam dzisiaj w pracy.zamierzam do końca tygodnia pracować niezależnie od plamień. W piątek kolejne usg i wizyta. Po wizycie i tak jeszcze trochę bym chciała popracować. Zobaczymy, jak wyjdzie.
Po powrocie do domu zaliczyłam ogromnego bełta. Już mnie muliło w autobusie, zdążyłam jeszcze wstawić pranie, rozpalić światełka w salonie i biegiem do łazienki. Teraz czekam na devolaia z frytkami. Jakoś mnie naszła ochota, chociaż nie wiem, czy się przyjmie.Nie wyobrażam sobie gotowania od jakichś kilku dni. Przerasta mnie. Ograniczałam sie do szybkich i prostych przepisów, ale kiedy tylko mogę to zamawiam. Dzisiaj mężu idzie na wigilię z pracy, więc bez żadnych skrupułów wydałam parę groszy na żarełko podstawione pod nos. ^^
my mamy oboje z partnerem diety pudelkowe, wiec problem rozwiazanyByłam dzisiaj w pracy.zamierzam do końca tygodnia pracować niezależnie od plamień. W piątek kolejne usg i wizyta. Po wizycie i tak jeszcze trochę bym chciała popracować. Zobaczymy, jak wyjdzie.
Po powrocie do domu zaliczyłam ogromnego bełta. Już mnie muliło w autobusie, zdążyłam jeszcze wstawić pranie, rozpalić światełka w salonie i biegiem do łazienki. Teraz czekam na devolaia z frytkami. Jakoś mnie naszła ochota, chociaż nie wiem, czy się przyjmie.Nie wyobrażam sobie gotowania od jakichś kilku dni. Przerasta mnie. Ograniczałam sie do szybkich i prostych przepisów, ale kiedy tylko mogę to zamawiam. Dzisiaj mężu idzie na wigilię z pracy, więc bez żadnych skrupułów wydałam parę groszy na żarełko podstawione pod nos. ^^
ja już nie jem śniadań w domu..bo nie jestem w stanie nic drgnąćU mnie to samo tylko na kanapce z jakimś dodatkiem warzyw zjem. Ale mam już 2,5 kg mniej na wadze