reklama

Sierpniowe mamy 2023

Dziewczyny, planujecie używać detektora tętna? Widzę, ze niektóre dziewczyny używają już w 9tc, a że ja dziś/jutro mam 8tc to już można byłoby ewentualnie coś myśleć. Z drugiej strony obawiam się, ze jak nie znajdę serca dziecka, to wpadnę w panikę

Chciałabym, ale wydawało mi się że to jeszcze za wcześnie. Rzeczywiście ciężko na tym etapie namierzyć serduszko i raczej bardziej bym się tym denerwowała. Chociaż to niegłupi pomysł na prezent pod choinkę 😀

reklama
Chciałabym, ale wydawało mi się że to jeszcze za wcześnie. Rzeczywiście ciężko na tym etapie namierzyć serduszko i raczej bardziej bym się tym denerwowała. Chociaż to niegłupi pomysł na prezent pod choinkę 😀
mi się tez wydaje, że to bardzo wcześnie, ale czy na fb czy tutaj na forum (chyba na lipcowkach) mignęło mi, że dziewczyny już normalnie używają w 9tc

Dziewczyny, planujecie używać detektora tętna? Widzę, ze niektóre dziewczyny używają już w 9tc, a że ja dziś/jutro mam 8tc to już można byłoby ewentualnie coś myśleć. Z drugiej strony obawiam się, ze jak nie znajdę serca dziecka, to wpadnę w panikę
miałam plan kupić w poronionej ciąży, ale potem doczytałam, że nie zawsze da się złapać tętno. Nie chcę przysparzać sobie dodatkowego stresu.

Ja jestem mega słaba w gadżety i inne potrzebne rzeczy dla przyszłej dzidzi więc nie ukrywam, że będę się tu na forum bacznie przyglądać bo jak wiemy niektóre czekają już na kolejne z rzędu pociechy i to super! Bo mamuśki będą podpowiadać co się faktycznie przydaje 😁

Halo, halo! Dziewczyny z dzisiejszych wizyt, czekamy na wieści!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry