RoseGold
Fanka BB :)
dziękujęKochana trzymaj się ! Mam nadzieję że będzie dobrze wszystko ściskam mocno![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękujęKochana trzymaj się ! Mam nadzieję że będzie dobrze wszystko ściskam mocno![]()
dziękujęjestem po badaniu. Na usg było już chyba nawet coś widać, ale baaaardzo bardzo nieśmiało. Na razie nie widać, żeby coś złego się działo, wiec mam wierzyć, ze będzie dobrze i czekać. Fuck, to czekanie jest najgorsze
pan doktor nawet pokazał mi taki punkcik i sam był zdziwiony, ale stwierdził, że z pewną dozą niepewności, jednak coś tu jakby było widać.Ale pęcherzyk było widać?
Jaką masz betę?![]()
No i pięknie jak coś widać przy takiej beciepan doktor nawet pokazał mi taki punkcik i sam był zdziwiony, ale stwierdził, że z pewną dozą niepewności, jednak coś tu jakby było widać.
Betę mam 46, więc wynik po prostu kolosalny![]()
No i pięknie jak coś widać przy takiej becie![]()
Nie mam niestety pojęcia ;/ może załóż nowy wątek, to zobaczą go dziewczyny które maja więcej wiedzy na ten temat, a jak z tą upadłością?Mam małe pytanko, może coś będziecie wiedziały. Od kiedy lekarz może wystawić zaświadczenie o ciąży dla pracodawcy. Wczoraj mój ginekolog napisał, że dopiero po usg 6-7 tydzień. Czytałam, że tak na prawdę to i po samej becie powinni. Chciałabym to już uregulować, żeby móc powiedzieć o tym pracodawcy i mieć potwierdzenie od lekarza. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
Nie mam niestety pojęcia ;/ może załóż nowy wątek, to zobaczą go dziewczyny które maja więcej wiedzy na ten temat, a jak z tą upadłością?
Pan doktor sam był w szoku, bardzo długo robił usg i miałam wrażenie, ze sam nie dowierza, więc może po prostu to był jakiś nic nieznaczący cień w obrazieale nawet pan dr go zmierzył
![]()