• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Już jestem po. Wiedziałam, że jeszcze nie będzie widać serduszka, tym bardziej że po pomiarach stwierdził że młodsza niż 5 tyg. Ake to akurat niemożliwe. Mój mąż jest tylko na weekend. Wiem, kiedy musiało dojść do zapłodnienia. Tym bardziej że testy owu były pozytywne. W każdym razie na razie cieszę się z kropki - a raczej kropek 😁😁😁 bo pęcherzyki są dwa! Oby się wszystko udało i się utrzymały. Byłabym przeszczesliwa z bliźniąt! Tak zapisał "ciąża mnoga, dwuowodniowa, dwukosmowkowa" 🙂

O kurde! Gratki :) dwuowodniowa i dwukosmowkowa to najbezpieczniejsza opcja przy ciąży bliźniaczej, z tego co pamiętam. :)

reklama
Ja też już jestem po :) u mnie 6 tydzień i widziałam już serduszko 😍 też mam już kartę ciąży

Załączniki

• 80E9237B-9490-4FB7-B2B5-5ADE9A93DE7C.jpeg
    80E9237B-9490-4FB7-B2B5-5ADE9A93DE7C.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 121
Już jestem po. Wiedziałam, że jeszcze nie będzie widać serduszka, tym bardziej że po pomiarach stwierdził że młodsza niż 5 tyg. Ake to akurat niemożliwe. Mój mąż jest tylko na weekend. Wiem, kiedy musiało dojść do zapłodnienia. Tym bardziej że testy owu były pozytywne. W każdym razie na razie cieszę się z kropki - a raczej kropek 😁😁😁 bo pęcherzyki są dwa! Oby się wszystko udało i się utrzymały. Byłabym przeszczesliwa z bliźniąt! Tak zapisał "ciąża mnoga, dwuowodniowa, dwukosmowkowa" 🙂
Ale super ;) Mega się cieszę z Tobą ;*

Wiecie co, dzis zaczełam 5 tydzien od OM i jutro ta wizyta. W głowie mam krecka i boje sie jednak isc na ta wizyte ze zobacze tylko mala kuleczke jeszcze bez serca i to mnie dobije całkiem to czekanie na serce. Ale z drugiej strony nie chce tez isć na wizyte dopiero 7 tygodniu. eh przepraszam za marudzenie.
Dopiero? To raczej norma. Ja pierwsza swoją miałam 6+2

O ja ale cudownie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry