Gudrun1985
Fanka BB :)
Ja niby mam dietę pudelkowa, ale dziś zjadłam tylko kiszona kapustę i zamówił mi facet pizze, której zjadłam połowęJadę dziś po pracy do Maca po frytki zakręcone![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niby mam dietę pudelkowa, ale dziś zjadłam tylko kiszona kapustę i zamówił mi facet pizze, której zjadłam połowęJadę dziś po pracy do Maca po frytki zakręcone![]()
Jestem korektorkąA co robisz?
I jak po wizycie?A ja nadal czekam (od 20) przed gabinetem do ginekologa. I chyba wejdę o 22.![]()
Jest 2 cm dzieciątkoI jak po wizycie?Jak sie macie?
O wowww jakie serduszkoJest 2 cm dzieciątkoSerduszko pięknie biło 172u/min. Termin porodu na 31 lipca. Jeden minus to czynnościowa torbiel na prawym jajniku 60mm. Mam się oszczędzać nawet już dziś proponował zwolnienie.
PięknieJest 2 cm dzieciątkoSerduszko pięknie biło 172u/min. Termin porodu na 31 lipca. Jeden minus to czynnościowa torbiel na prawym jajniku 60mm. Mam się oszczędzać nawet już dziś proponował zwolnienie.
WitamyCześć dziewczyny, dzis ponownie zrobiłam test, ponownie pozytywny
Wstępnie termin na 20 sierpień![]()
w moje urodziny ;pJest 2 cm dzieciątkoSerduszko pięknie biło 172u/min. Termin porodu na 31 lipca. Jeden minus to czynnościowa torbiel na prawym jajniku 60mm. Mam się oszczędzać nawet już dziś proponował zwolnienie.
I mojego mężaw moje urodziny ;p