RoseGold
Fanka BB :)
dużo zależy od sprzętu, No i u mnie nic nie jest pewne, spokojnieU mnie przy będzie ponad 700 nie było![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dużo zależy od sprzętu, No i u mnie nic nie jest pewne, spokojnieU mnie przy będzie ponad 700 nie było![]()
Ja właśnie czekam na usgdużo zależy od sprzętu, No i u mnie nic nie jest pewne, spokojnie![]()
trzymam kciukiJa właśnie czekam na usg
Ja właśnie czekam na usg
Jest pęcherzyk ciążowy lekarz mówił ze za tydzień może być zarodek i serce ale wizytę druga mam na 15 grudniaI jak po usg?
pan doktor nawet pokazał mi taki punkcik i sam był zdziwiony, ale stwierdził, że z pewną dozą niepewności, jednak coś tu jakby było widać.
Betę mam 46, więc wynik po prostu kolosalny![]()
nie bardzo mam wpływ na jakiego lekarza trafiam w szpitaluZmieniła bym lekarza bo jest to medycznie niemożliwe
superJest pęcherzyk ciążowy lekarz mówił ze za tydzień może być zarodek i serce ale wizytę druga mam na 15 grudnia
Jest pęcherzyk ciążowy lekarz mówił ze za tydzień może być zarodek i serce ale wizytę druga mam na 15 grudnia
nie bardzo mam wpływ na jakiego lekarza trafiam w szpitalu![]()