Albo miałaś takie szczęście, że w cyklu ciążowym trafił Ci się też test pokazujący Fałszywe krechy fabryczne i wtedy owu mogła być nawet ten dzień czy dwa później.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
beta przy takich wartościach już nie ma takich przyrostów. Na tym etapie już nie badamy bety, tylko patrzymy na obraz usghej, badacie sobie przyrost beta hcg?
Ja byłam przedwczoraj i wynik 25000, a dzisiaj 33000..martwię się małym przyrostem (około 30%)
Progesteron badany przedwczoraj - 29
cudownieJestem już po wizycie, mamy bijące serduszko (120), z usg maluszek nadgania już jest 6 tydzien i 4 dzień. Mamy 6mm człowieka. Mam kartę ciąży założoną więc mega się cieszęNajcudowniejsze swieta
![]()
Po osiągnięciu takich wartości beta już zwalnia i to normalnehej, badacie sobie przyrost beta hcg?
Ja byłam przedwczoraj i wynik 25000, a dzisiaj 33000..martwię się małym przyrostem (około 30%)
Progesteron badany przedwczoraj - 29
Cudownie ❤ ja mam wizytę 2.01 i będę wtedy 6+6, mam nadzieję że tak jak Ty usłyszę serduchoJestem już po wizycie, mamy bijące serduszko (120), z usg maluszek nadgania już jest 6 tydzien i 4 dzień. Mamy 6mm człowieka. Mam kartę ciąży założoną więc mega się cieszęNajcudowniejsze swieta
![]()
ja tez mam wizyte 2.01 kolejna i byc moze juz bedzie zarodek.Cudownie ❤ ja mam wizytę 2.01 i będę wtedy 6+6, mam nadzieję że tak jak Ty usłyszę serducho
W tamten poniedziałek byłam na usg i z niego wychodziło 4+1 a dziś wychodzi 6+4Cudownie ❤ ja mam wizytę 2.01 i będę wtedy 6+6, mam nadzieję że tak jak Ty usłyszę serducho
SuperW tamten poniedziałek byłam na usg i z niego wychodziło 4+1 a dziś wychodzi 6+4Także widzę że to się może zmienić tak jak dziewczyny piszą
Na pewno usłyszysz![]()