10 styczniaSupergratuluję! Będziesz miała jeszcze jedną zwykłą wizytę przed badaniami prenatalnymi?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
10 styczniaSupergratuluję! Będziesz miała jeszcze jedną zwykłą wizytę przed badaniami prenatalnymi?
Ja od samego początku biorę tabletki (estrofem, encorton) pod język (luteina), dopochwowo (utrogestan) zastrzyki (prolutex, neoparin, accofil). Tylko po in vitro takie leki to najczesciej normaJest bobascałe 0,29cm. Z usg wyszło tyle samo co z OM czyli 5td6d. Echo zarodka też słyszałam! Minus taki że mam leżeć i pachnieć, się muszę oszczędzać. Dostałam multum leków min zastrzyki z heparyny, Dupasthon, Encorton, Utrogestan. Wizyta następna za 2 tyg z wynikami badań.
Super wiadomościJest bobascałe 0,29cm. Z usg wyszło tyle samo co z OM czyli 5td6d. Echo zarodka też słyszałam! Minus taki że mam leżeć i pachnieć, się muszę oszczędzać. Dostałam multum leków min zastrzyki z heparyny, Dupasthon, Encorton, Utrogestan. Wizyta następna za 2 tyg z wynikami badań.
Z racji moich wcześniejszych dwóch poronień, operacji wodniaka jajowodu (mozliwych skrzepow) oraz wieku -37lat.Super wiadomości
A z jakiego powodu tyle leków?
Oj rozumiemZ racji moich wcześniejszych dwóch poronień, operacji wodniaka jajowodu (mozliwych skrzepow) oraz wieku -37lat.