Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurczę, tulęWróciły mi dzisiaj plamienia... miałam spokój od 22.12. do wczoraj... dramat. W nocy obudziłam się na siku z bólem brzucha. Mialam jakis skurcz albo sama sie napinalam bo walczylam z trzymaniem moczu. Może to od tego, a może od zmniejszenia dawki Duphastonu. Dramat.
kurczę, tulęA kiedy następna wizyta?
hmm na pewno chyba lekarz powinien zlecić krzywą, ja miałam początkiem grudnia glukozę 74 potem robiłam jakoś tydzień temu i 84 wiec nie wiem skadHejka, dzień dobry. Kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj. Która pierwsza? Ja mam dopiero 15:40.
I takie szybkie pytanko mam - glukoza 92 to wiem, że wynik graniczny, ale juz jest zły, czy od 93 jest źle?
ja krzywą robiłam jakoś miesiąc temu i była idealna, dlatego zastanawiam się, jak lekarz to rozegra.hmm na pewno chyba lekarz powinien zlecić krzywą, ja miałam początkiem grudnia glukozę 74 potem robiłam jakoś tydzień temu i 84 wiec nie wiem skad
ja się przyznam, ze mi lekarz powiedział, ze mam zmniejszyć duphaston, ale go nie posłuchałamDopiero za miesiąc 26.01. wizyta u giną. 17.01. Usg I trymestru. Oczywiście już do niego napisałam na czacie, czy zwiększać Duphaston. Czekam na odpowiedź.
ja się przyznam, ze mi lekarz powiedział, ze mam zmniejszyć duphaston, ale go nie posłuchałamjakoś bardzo się boję
Cześć, koniecznie zadzwoń do lekarza. Progesteron powinnaś zwiększyć skoro masz plamienia, a na skurcze nospaWróciły mi dzisiaj plamienia... miałam spokój od 22.12. do wczoraj... dramat. W nocy obudziłam się na siku z bólem brzucha. Mialam jakis skurcz albo sama sie napinalam bo walczylam z trzymaniem moczu. Może to od tego, a może od zmniejszenia dawki Duphastonu. Dramat.