milobuzik
Fanka BB :)
Moja Mama urodziła 7 dzieci, dziwią ją moje objawy, że mam ich tak dużoUspokajasz mnie troszkę.Mnie od samego początku tylko bolały jajniki. Ani biust ani podbrzusze jak na okres. Nic jakoś muszę dotrwać do tej wizyty ;P
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja Mama urodziła 7 dzieci, dziwią ją moje objawy, że mam ich tak dużoUspokajasz mnie troszkę.Mnie od samego początku tylko bolały jajniki. Ani biust ani podbrzusze jak na okres. Nic jakoś muszę dotrwać do tej wizyty ;P
Ja z mamą tak nie rozmawiam. Ale widzisz rano wstałam było mi niedobrze a przed południem troszke mi puściło. Jak to mój mąż mówi jak są objawy jest źle a brak objawów jeszcze gorszy. HahahMoja Mama urodziła 7 dzieci, dziwią ją moje objawy, że mam ich tak dużoona właśnie mi mówi, że w 1 trymestrze prawie cały czas bolał ją brzuch jak na okres, a z tydzień czy 2 zawsze miała mdłości/wymioty.
Też biorę duphaston i mam niewielkie mdłości, ale porównania nie mam bo ani nigdy wcześniej nie byłam w ciąży ani nigdy nie przyjmowałam luteinyWidzę że wiele z Was ma te same dylematy. Ja na samym początku ciąży miałam mdłości a teraz baaardzo sporadycznie i tez mnie to martwi. Oczywiście porównuję tą ciążę do poprzedniej i czuje się o wiele lepiej w tej. Tlumacze sobie to też tym że na początku tamtej ciąży brałam luteinę pod język a teraz mam duphaston i może poprostu z luteiny było mi tak źle a ten duphaston lepszy.. sama nie wiem. Byle do poniedziałku.
Ja też troszkę panikuje bo to moja pierwsza ciaza ;(Też biorę duphaston i mam niewielkie mdłości, ale porównania nie mam bo ani nigdy wcześniej nie byłam w ciąży ani nigdy nie przyjmowałam luteiny![]()
Czyli jest nas więcej panikar niż myślałam ;PJa panikuję, bo wiek plus poronienie w sierpniu.
Ja tez panikuje, ostatnio mam myśli, ze nie wiem nie zasługuje na taki cud, naprawdę, mam 25 lat bez żadnych chorób a i tak żałuje ze 3 tyg czekam na wizytę bo zwariować można naprawdę… dodatkowo niby tydzień temu byłam na NFZ ale miałam tylko badanie bez usg i przerażajace to jest, ze niektóre kobiety których nie stać na wizytę prywatnie chodząCzyli jest nas więcej panikar niż myślałam ;P
Powiem Ci że na pewno zasługujesz na taką radość i cudJa tez panikuje, ostatnio mam myśli, ze nie wiem nie zasługuje na taki cud, naprawdę, mam 25 lat bez żadnych chorób a i tak żałuje ze 3 tyg czekam na wizytę bo zwariować można naprawdę… dodatkowo niby tydzień temu byłam na NFZ ale miałam tylko badanie bez usg i przerażajace to jest, ze niektóre kobiety których nie stać na wizytę prywatnie chodząi maja usg tylko przy prenatalnych 3x tylko.. a gdzie tam bicie serduszka, No masakra. Ja się zdecydowałam na prenatalne prywatnie tego 17.01 aleee nie wykluczam ze skoro mogę iść na NFZ to zrobię jeszcze bezpłatnie ale później, żeby sprawdzić płeć dziecka bo nie mogę się doczekać
![]()