Oj jest więcejCzyli jest nas więcej panikar niż myślałam ;P

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj jest więcejCzyli jest nas więcej panikar niż myślałam ;P
Ooo wow superDzień dobry, jakoś nie miałam siły się dzisiaj odezwać wcześniej. Cały czas ogólnie źle się czuję, to nie są tylko mdłości, ogólnie jestem rozbita. Już sama nie wiem, czy to kwestia ciąży czy mi po prostu dolega coś jeszcze
Pojechałam rano z psem do weterynarza, trochę na wyrost, ale okazało się, że jednak miałam rację, bo nasza Tokyo ma jakąś wirusówkę. Czyli nie tylko ludzi teraz dziesiątkują różne choroby, ale psy również.
W końcu się odważyłam i kupiłam segregator ciążowy. Poza tym znalazłam na Vinted fajne spodnie ciążowe i do tego kupiłam malutkie Body i spodenki, bo był upust przy kupnie większej ilości rzeczy od jednej osoby![]()
segregator ciążowy również kupiłam na Vinted, skoro ktoś sprzedaje nowy, to bo co przepłacaćOoo wow superja się obawiam zakupów, kupiłam te jedne spodnie ale zgubiłam je gdzieś
ale już w spodnie tragedia się zmieścić, dodatkowo nie wiem jak u was u mnie zbiera się woda niesamowicie i pojawił się cellulit taki straszny
muszę zacząć się szczotkować bo bardzo pomagało i jak w sobotę na wizycie będzie wszystko ok to jakiś krem oliwkę na rozstępy muszę stosować, nie pomoże bo geny robią swoje ale nie zaszkodzi
a ja uwielbiam zakupy na Vinted mam konto od 9 lat i dużo komentarzy, na pewno jak urośnie mi brzuch to kupię spodnie i legginsy
![]()
ja mam zawsze pasma śluzu i nabłonki i nikt mi nic nigdy na to nie mówi. W pierwszym badaniu moczu miałam bakterie „nieliczne” i tez nikt mi nic nie powiedziałWłaśnie odebrałam wyniki z krwi, beta 56 tysięcywięc mam nadzieję, że mój gin na NFZ w końcu uwierzy, że jestem w ciąży
według OM dzisiaj 6+3.
Pozostałe chyba też spoko glukoza 72, TSH 1,15 więc chyba nie muszę się martwić, jedynie w moczu mi wyszły jakieś pojedyncze bakterie, pasma śluzu i nabłonki więc może jakaś infekcja mi sie zaczyna, czy któraś tak miała też i luzik?
ja przy poprzedniej ciąży miałam jakieś drożdżaki w moczuJa teraz miałam ketony w moczu i bakterie dość liczne i olał lekarz
Za to cukier i tarczyca to już dodatkowe badania I jestem już umówiona do lekarza dwojga specjalizacji.
Wstałam dopiero z drzemki i jestem nadal nieprzytomna.