agutek_
Fanka BB :)
…jeszcze jednak łyknęłam tabsy, w tym oleje, omegi i te bajery aż odbija mi się..rybkąDobra chyba zrobię podobne i będzie sushi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
…jeszcze jednak łyknęłam tabsy, w tym oleje, omegi i te bajery aż odbija mi się..rybkąDobra chyba zrobię podobne i będzie sushi![]()
joo, multiwitaminy dla ciężarnych z pharma nord, ale wieczorem mi tylko wchodzą..bo w ciągu dnia nie mogę ich przełknąćCzy wy bierzecie jeszcze jakieś suplementy? Bo ja tylko mamavita i tak sobie żyje![]()
Czy wy bierzecie jeszcze jakieś suplementy? Bo ja tylko mamavita i tak sobie żyje![]()
Brałam puerię uno, ale zbadałam poziom witaminy D i wyszedł mocno ponad normę :/ więc teraz biorę tylko kwas foliowy i czasami coś z DHA o ile jest mi akurat tego dnia mniej niedobrze.Czy wy bierzecie jeszcze jakieś suplementy? Bo ja tylko mamavita i tak sobie żyje![]()
Dokładnie polecam, ja biorę moja gin polecaPuerie uno bo ze wszystkich jakie znalazłam ma wg mnie najlepszy skład
Brałam puerię uno, ale zbadałam poziom witaminy D i wyszedł mocno ponad normę :/ więc teraz biorę tylko kwas foliowy i czasami coś z DHA o ile jest mi akurat tego dnia mniej niedobrze.
Ja oprócz pueri biorę jeszcze wit d dodatkowo bo wyszła mi dużo poniżej normy dlatego tez lekki szokŁooo to jesteś chyba pierwsza osoba jaką znam która przekroczyła wit d![]()