karolamk
Fanka BB :)
usg, które ja wstawiałam było z 6 tygodniaA z ciekawości zapytam czy byłaś może na USG koło 6 tyg i chciałabyś się podzielić prywatnie w wiadomości zdjęciem. Prywatnie w wiadomości odpowiem także dlatego pytam ;P
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
usg, które ja wstawiałam było z 6 tygodniaA z ciekawości zapytam czy byłaś może na USG koło 6 tyg i chciałabyś się podzielić prywatnie w wiadomości zdjęciem. Prywatnie w wiadomości odpowiem także dlatego pytam ;P
to pewnie chodzi o wyrostek płciowy, tak zakładam, a że @Kreatywnynick już ma wstępne info co do płci, to można porównać z usg z 6tcusg, które ja wstawiałam było z 6 tygodnia![]()
aaa jasne, to nieaktualneto pewnie chodzi o wyrostek płciowy, tak zakładam, a że @Kreatywnynick już ma wstępne info co do płci, to można porównać z usg z 6tc![]()
Ja mam innego lekarzaa lekarza z medi nie możesz zmienić na innego? Mnie compensa umawia zawsze do kogoś innego![]()
Mój gin mi mówił 10/11 tc o płci także jest to możliwe, oczywiście mówił a to tak na powiedzmy 80%, gdyby się okazało że oślepłem i nie zauważyłemja bym nie poszła. Po co masz się stresować przed wizytą, a jak gościu znów Cię nastraszy, to w ogóle zejdziesz. Bez sensu
jak byłam w drugiej ciąży i miałam 22/23 lata, to inne grudnióweczki powyżej 30 roku życia wydawały mi się… No starewięc teraz czuję się w obowiązku być konsekwentna i o sobie tez tak mówię
whaaaaaat, tak wcześnie płeć?12tc to słyszałam, ale 10tc to jeszcze never. No i oczywiście gratki, rośniecie jak na drożdżach
![]()
Dobra, już wiem o co Ci chodzi, pomroczność ciążowa i czytam co chcęa lekarza z medi nie możesz zmienić na innego? Mnie compensa umawia zawsze do kogoś innego![]()
Oo faktycznie nadrabiasz, tez tak uważam na pewno poinformuje lekarza jeżeli będzie chciał zrobić krzywą, na razie glukoza jest ok. Dostałam drgawek 2 lata temu tylko teraz miałam już dużo badań i wszystko dobrze, dwa lata temu byłam na diecie prawie wcale nie jadłam węgli na kolacje i słodyczy, a dzień przed badaniem zjadłam tyle ciastek na urodzinach ze to mogło być przez toW takim wypadku odmówiłabym w ciąży badania obciążenia glukozą
9+6 będę pisać, będzie łatwiej zdecydowanieKtóry tydzień i dzień? Może piszmy od razu na wstępie informacji powizytowych żebyśmy miały jakieś odniesienia![]()
Ona nie potwierdziła płci, powiedziała ze wstępnie widzi jajeczka, ale powiedziała ze naprawdę tak bardzo wstępnie, wiecie na tym etapie tez można pomylić z pępowiną powiedziała ze płeć ok 14 tygodnia jak będzie tak pięknie rósł, dziękujęja bym nie poszła. Po co masz się stresować przed wizytą, a jak gościu znów Cię nastraszy, to w ogóle zejdziesz. Bez sensu
jak byłam w drugiej ciąży i miałam 22/23 lata, to inne grudnióweczki powyżej 30 roku życia wydawały mi się… No starewięc teraz czuję się w obowiązku być konsekwentna i o sobie tez tak mówię
whaaaaaat, tak wcześnie płeć?12tc to słyszałam, ale 10tc to jeszcze never. No i oczywiście gratki, rośniecie jak na drożdżach
![]()