EMilkaaa84
Fanka BB :)
W każdej ciąży problem z tarczyca..jestem na zwiększonym euthytox,ale chyba za mało..powtarzam badania w tym tygodniu,bo jest naprawdę dramatSprawdź parametry tarczycowe. Włosy nie lecą bez powodu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W każdej ciąży problem z tarczyca..jestem na zwiększonym euthytox,ale chyba za mało..powtarzam badania w tym tygodniu,bo jest naprawdę dramatSprawdź parametry tarczycowe. Włosy nie lecą bez powodu
W każdej ciąży problem z tarczyca..jestem na zwiększonym euthytox,ale chyba za mało..powtarzam badania w tym tygodniu,bo jest naprawdę dramat![]()
Byłam dwa tygodnie temu u Endo,bo miałam TSH 3,i podniosła mi niewiele dawkę,kazała przyjść na koniec stycznia..ale jakoś tak,wydaje mi się,że w sumie na odczep się...trochę mnie zbyła.. dlatego chcę teraz powtórzyć,nie będę czekać do końca stycznia..Koniecznie kontroluj i nie zwlekaj
Też mi wypadają ale tak samo jak przed ciążą, za to zrobiło się z nich siano. Tarczyca ok.Dziewczyny,a w jakiej kondycji macie włosy?bo powiem szczerze,u mnie dramat..zrobiły mi się zakola,wypadają włosy garściami..Gorzej niż po ciąży z synem..mam włosy do pasa..i wisi mi kilka strączków..jestem przerażona![]()
U mnie podobnie. Coś mnie wysypało wokół ust...u mnie akurat włosy boskie, rosną jak szalone od samego początku. W 1 ciazy też były piękne, za to cera mi się troche zepsuła
Byłam dwa tygodnie temu u Endo,bo miałam TSH 3,i podniosła mi niewiele dawkę,kazała przyjść na koniec stycznia..ale jakoś tak,wydaje mi się,że w sumie na odczep się...trochę mnie zbyła.. dlatego chcę teraz powtórzyć,nie będę czekać do końca stycznia..![]()
AplikatoremA luteinę podajesz palcem czy aplikatorem?
Aplikatorem
Dziękuję za poradę, tak zrobię. Ten aplikator taki drastyczny trochę, jego podejrzewam o ten podbarwiony śluz.To podawaj palcami, w ciąży nawet nie zaleca się aplikatora bo może powodować mikrourazy i właśnie takie plamienia
Ja póki co cere mam ładniejsza niż przed ciążaU mnie podobnie. Coś mnie wysypało wokół ust...