Zazuu
Fanka BB :)
Hej hej kochane trzymajcie kciuki za moja dzisiejsza wizyte dzis wedlug tego co bylo ostatnio powinnam byc w 6 tygodniu i 1 dniu ciazy.
O której masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej kochane trzymajcie kciuki za moja dzisiejsza wizyte dzis wedlug tego co bylo ostatnio powinnam byc w 6 tygodniu i 1 dniu ciazy.
kochana nie tym razem... Bedzie dobrze musi byc. Zostajesz z namiDołączam do grona plamiących i podświadomie już się żegnam...
U mnie to zawsze zwiastuje początek konca...
12:40 dopiero :/O której masz?
trzymamy kciukiHej hej kochane trzymajcie kciuki za moja dzisiejsza wizyte dzis wedlug tego co bylo ostatnio powinnam byc w 6 tygodniu i 1 dniu ciazy.
strasznie.mi sie ciagnie hehe ten czas.To już tylko 2 godzinyzleci
Ja jestem przerażona faktem, iż mogę przytyć. Przez moje problemy z jelitami mam mega problem, żeby schudnąć, nic na mnie nie działa. Nie jestem „gruba” ale szczupła tez nie i bardzo mnie martwi to, ze przytyje (jak to w ciąży) i będę miała mega problem ze zrzuceniem. Dodatkowo jestem niska, wiec każdy kilogram już widać gołym okiemDziewczyny a jak wasze doświadczenia lub podejście do tematu utrzymywania wagi? Bardzo walczyłam o swoją wagę, m.in też ze względów zdrowotnych i chciałabym utrzymać względny poziom przez okres tej ciąży - wiadomo, że kilka nadprogramowych kg jest nieuniknione ale nie chciałabym obudzić się po porodzie +25-30 kg...
Czy macie na to jakiś plan lub swoje sposoby? Mąż namówił mnie na plan żywieniowy z uwzględnieniem ciąży od dietetyka ale jestem ciekawa czy to zda egzamin faktycznie![]()
kochana ja mam spora nadwage. Po schudnieciu 30 kg wrocil maly efekt jojo. Nie jestem mega gruba ale mimo wszytsko mam zadwage. Po ciazy i pologu zamierzam wybrac sie na silownie.Ja jestem przerażona faktem, iż mogę przytyć. Przez moje problemy z jelitami mam mega problem, żeby schudnąć, nic na mnie nie działa. Nie jestem „gruba” ale szczupła tez nie i bardzo mnie martwi to, ze przytyje (jak to w ciąży) i będę miała mega problem ze zrzuceniem. Dodatkowo jestem niska, wiec każdy kilogram już widać gołym okiem![]()
To jedna z na prawdę niewielu moich obaw ciążowych. Po stracie (pfu!) ciąży chyba największa![]()
Ja mam dopiero wizytę 23.01strasznie.mi sie ciagnie hehe ten czas.
a mi w glowie siedzi ciagle hehe sen z torbiela hormonalna heheJa mam dopiero wizytę 23.01
A jeszcze mam wkrętki od dwóch dni, ze prawie mnie nie bolą piersi.. i jakoś brak mdłości dzis. A to dopiero ponad 8 tydzien