EMilkaaa84
Fanka BB :)
Dla mnie też płeć nie gra roli,ja tylko chce,żeby zdrowe było,nic więcejNifty, mam nadzieję, że dowiem się również, że jest wszystko dobrze, a wtedy płeć serio nie będzie miała znaczenia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dla mnie też płeć nie gra roli,ja tylko chce,żeby zdrowe było,nic więcejNifty, mam nadzieję, że dowiem się również, że jest wszystko dobrze, a wtedy płeć serio nie będzie miała znaczenia.
sorki na staraczjach o tym pisalam. Tam nas strasznie potraktowali na badaniach nasienia. Pobranie bylo w Wc i czekalismy na nie 21 dni plus stwierdzili ze jest nieplodny.
Pierwsze słyszęA słyszałyście o rozpoznawaniu płci metoda ramzi i numb?ramzi to trochę wróżenie z fusów ale numb już całkiem wiarygodny się wydaje
![]()
myślałam o balonie czy torcie z wnętrzem w odpowiednim kolorze, ale chyba jednak wolę przezywać trzecią dziewczynę w ciszy ducha, a nie publicznieA jakie macie plany na poznanie płci? Jak za starych dinozaurowych czasów na wizycie w gabinecie z ust doktorka, czy nowocześnie na gender reveal party przekłuwając balona?a może trzeci sposób w zaciszu domowym, czytając wynik NIPTY?
![]()
Też się dowiem, nie słyszałam o tym.Pierwsze słyszęa właściwie, to czytam. Rozwiniesz proszę?
Dołączałam do plamiących![]()
Byłam przed chwilą w wc i na majtkach niewielkie ilości zabarwionego na brązowo śluzu. Na papierze nic.
w pierwszej ciąży, gdy zapytałam lekarza, kiedy poznamy płeć, a on mi odpowiedział, ze najważniejsze, żeby było zdrowe, to się zbulwersowalam i mu powiedziałam „No tez coś, a czemu miałoby być chore”. Ale wtedy miałam ledwo 20 lat i inaczej patrzyłam na świat. Teraz oczywiście najważniejsze dla mnie jest to, żeby ciąże donosić i żeby Dżunior był zdrowy. Bo ze to dziewczyna to przecież już wiemMi też płeć jest zupełnie obojętna. Byłam tylko ciekawa, jakie macie podejście do chwili, w której ją poznacie.