mylenne
Fanka BB :)
To trzymamy kciuki! Dawaj jutro znać po wizycieDo kostrzyna. Tesciowa mnie umowila jakis lekarz Samosionek. Ponoc znajoma jej podpowiedziala
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymamy kciuki! Dawaj jutro znać po wizycieDo kostrzyna. Tesciowa mnie umowila jakis lekarz Samosionek. Ponoc znajoma jej podpowiedziala
Takie tez lubię, ale z piekarnika jem zazwyczaj z majonezem![]()
Dobra koniec tego, bo za bardzo się nakręcam, a już tez jestem po obiedzie![]()
Kurde współczuję Wam, moi rodzice wiedzą i siedzą mega cichutko, szanują nasza decyzję, że chcemy poczekać z mówieniem. Pewnie doceniają że chociaż im powiedzieliśmy.
Szef podobnie - jest mega dyskretny i jestem pewna, że nie wygadałby się absolutnie nikomu bez mojej zgody.
Ja zdecydowanie jestem "team ketchup" do frytek ale czasem nachodzi mnie na kombo majonez+ketchupNoo z majoneziorem mniamcia. Z ketchupem nie lubię, chociaż czasem jakąś pojedyncze frytkę w nim umocze![]()
Majonez tylko winiary, a śmietana JogoMajonez to życie, ale tylko Winiary![]()
Team Kielecki pozdrawia team WiniaryMajonez to życie, ale tylko Winiary![]()
Dokładnie tak samo do tego podchodzęW wyrostek wierzę, ale ma jakąś 80% skuteczność, bo dużo zależy od ułożenia i wprawy ultrasonografisty. I wyrostek moze sie nieco jeszcze odgiąć. O Ramzi poczytałam i nie jest poparta jakimiś wielkimi badaniami, raczej bliżej jej do kalendarza chińskiegoz ciekawości oczywiście sprawdziłam swoje usg, ale nie umiem tego zinterpretować i dałam sobie spokój
![]()
Kurde tu są takie fanatyczki majo, że zastanawiam się czy dobrze, że przyznałam się do tego ketchupu...Majonez tylko winiary, a śmietana Jogo![]()