Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jak spotkam się laktoza to tak mamJa z innej strony dzisiaj zahacze - czy ktoś jeszcze ma problem z podstępnymi biegunkami?losowo nagle dostaje paskudnej biegunki, nie wiem od czego, nie wiem po czym i przysięgam będę miała traumę przed wyjściem z domu. Ratunku.
o kuwa, idealne
A wy kobitki, które plamicie, w którym tygodniu jesteście?
Ja ogólnie na gazowane, ale najbardziej na oranżadę HelenęJa za to mam fazę na cole. Jak nigdy nie pije tak teraz mnie ciągnie do puszeczki
My też kafeteriaJa w pierwszej ciązy byłam na forum na kafeterii, prawie wszystkie w zbliżonym wieku i wszystkie ciąże od zrobienia testu bezproblemowe, większość pierwsze dziecko. Zostało nas do dzisiaj z 8 dziewczyn, mamy grupę na fb i również się spotykamy.Nawet teraz z jednymi byliśmy w październiku na wypadzie
![]()
Pjona siostro.
Co prawda podejrzewam, że u Ciebie to akurat od kieleckiego![]()
Ba! Smakują tak samo jak wyglądają, obłęd!o kuwa, idealne![]()
Ooo ja mam wręcz przeciwnie , starszne zaparcia , aż tyłek boliJa z innej strony dzisiaj zahacze - czy ktoś jeszcze ma problem z podstępnymi biegunkami?losowo nagle dostaje paskudnej biegunki, nie wiem od czego, nie wiem po czym i przysięgam będę miała traumę przed wyjściem z domu. Ratunku.