reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja acardu nie mogę. Zaax na pewno nie działa tak, jak Acard. To wyciąg z pestek pomidorów. Myślę, że ma mniejszą skuteczność niż Acard. Nie mam wyjścia. Na noc wolę brać to, co bardziej może mi pomóc przeciwzakrzepowo. W ogóle Zaax jest właśnie z rana zalecany przez producenta.

Kumam kumam, może dlatego właśnie heparyna na wieczór bo razem to na pewno nie można.
W zasadzie u mnie kolejność rozegrala się właśnie ze względu na acard no bo skoro jego lepiej wieczorem to nie było wyboru z heparyna. Może po prostu godzina podania heparyny jest bez znaczenia a tych innych leków tak🤔

Raz na miesiąc...
Jak mam iść raz na rok na cokolwiek co można nazwać impreza to kończy się to tak, że później rzucam picie jak po ostatniej lipcowej imprezie 😂
Nie nadaje się na takie rzeczy
Ja generalnie bawię się z dwoma browarkami i mi starczy - rzadko żebym się jakoś super jak świnia upiła.
Ale zdarzało się tez, ze o 8 nad ranem zapijałam orzechówke perłą export i leciałam na nowego seta, którego zaczynał DJ i wiedziałam, ze jak przestane tańczyć i pic, to umrę :D
W sumie dla mnie klucz na imprezach jest właśnie taki, ze super dużo tańczę, wiec tez ten alkohol ze mnie paruje :D

Ja generalnie bawię się z dwoma browarkami i mi starczy - rzadko żebym się jakoś super jak świnia upiła.
Ale zdarzało się tez, ze o 8 nad ranem zapijałam orzechówke perłą export i leciałam na nowego seta, którego zaczynał DJ i wiedziałam, ze jak przestane tańczyć i pic, to umrę :D
W sumie dla mnie klucz na imprezach jest właśnie taki, ze super dużo tańczę, wiec tez ten alkohol ze mnie paruje :D

Teraz z tą orzechówką i perłą to może być ciężko 😂😂😂

Zobaczcie co znalazlam.na temat lekarza do ktorego chodzilam

Załączniki

• Screenshot_2023-01-02-22-16-34-345_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-01-02-22-16-34-345_com.android.chrome.jpg
    344,9 KB · Wyświetleń: 124
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry