Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mojego mam 25.01wiem, co czujesztrzymam za nas kciuki. Kiedy masz wizytę teraz?
Z krzywej wynika że masz cukrzyce ciążowa.Dziewczyny bardzo proszę o interpretcję, lekarze dopiero w czwartek. Kurde tsh tak może skakać? Tydzień temu miałam ponad 5?
Nie, właśnie nie ma nic z pozostałości leku. Nie wiem jak to określić, ma w sobie brązowe drobinki, może to jest "odpad" leku z drobinkami krwi starej, ale jest gładki.Czy Twój śluz też jest taki "szorstki"? W moim pływają chyba resztki tego leku i jest taki z twardymi drobinkami. Raczej uznaje to za normę, ale jestem ciekawa, czy ktoś jeszcze tak ma.
Ja w śluzie od początku mam jakby takie hmm niteczki mleczne? Któraś tez tak ma?Czy Twój śluz też jest taki "szorstki"? W moim pływają chyba resztki tego leku i jest taki z twardymi drobinkami. Raczej uznaje to za normę, ale jestem ciekawa, czy ktoś jeszcze tak ma.
Seriously??? Ja cię...no nic, w czwartek mam lekarzy to się dowiem wszystkiego.Z krzywej wynika że masz cukrzyce ciążowa.
Da się tylko specjalnie wyłączają, bo nowe badania niby mówią że na czesnym etapie te fale nie służą maluszkowi.Słuchajcie a pytanko mam odnośnie aparatu USG - dziś na wizycie lekarka potwierdziła że serduszko bije, faktycznie je widziałam jak pulsuje ale nie słyszałam go. Czy na etapie 7+2 nie da rady usłyszeć czy ten konkretny aparat na to nie pozwalał?![]()
Preglife pokazuje tydzień do przodu, wiec sugerowałbym się 8+1, nifty od 10 tygodnia z tego co czytałamSeriously??? Ja cię...no nic, w czwartek mam lekarzy to się dowiem wszystkiego.
Pogubiłam się w liczeniu tygodni ciąży. W sensie czaję o co chodzi, ale jedne aplikacje pokazują zaczęty tydzień, a inny skończony. Mam teraz 8+1 i na preglife mam 9 tydzień, a na innych 8.
Nifty od 10 tygodnia czyli raczej 10+ niż 9+?
Seriously??? Ja cię...no nic, w czwartek mam lekarzy to się dowiem wszystkiego.
Pogubiłam się w liczeniu tygodni ciąży. W sensie czaję o co chodzi, ale jedne aplikacje pokazują zaczęty tydzień, a inny skończony. Mam teraz 8+1 i na preglife mam 9 tydzień, a na innych 8.
Nifty od 10 tygodnia czyli raczej 10+ niż 9+?