Zazuu
Fanka BB :)
Ja dostałam akurat do lekarza bez takiego certyfikatuteraz sprawdziłam. I cóż teraz?
Nic, to po prostu mój pierdolec, że chce z certyfikatem. Wtedy po prostu mam pewność, że gin się zna i ma wszystkie uprawnienia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dostałam akurat do lekarza bez takiego certyfikatuteraz sprawdziłam. I cóż teraz?
Mi moja gin mówiła, żeby na początku stycznia się już gdzieś zapisać, ale wiem, ze byłoby to dla mnie ciezkie to odwoływać jakby co, wiec czekam na wizytę w środę następna i jak będzie okej, to się zapisze![]()
Moja młodsza latorośl ma dziś sesję foto w szkole muzycznej, wiecie, poważna sprawa, pierwsze oficjalne zdjęcia z altówką w ręku. No i zastanawiam się, czy w mojej obecnej sytuacji jechać z nią, czy moich rodziców wrobić. Niby nie będę tam ciężarów nosić, ale sama nie wiem![]()
Zazuu, pewnie dziewczyny wiedzą albo już pisałaś, ale w jakich tygodniach dochodziło do Twoich poronień?Jesuuu w drugiej ciąży tak miałam...
Byłam już umówiona na prenatalne i na kontrolnym usg okazało się, że serce nie bije od dwóch tygodni (może stąd trauma związana z oczekiwaniem na kolejne usg?) i napisałam do Kliniki maila z prośbą o odwołanie. I jakas pipka nie odznaczyła i dzień przed prenatalnymi do mnie dzwonili potwierdzić... Bree
Haha
Wiesz co… ja np chyba po prostu uznałam, ze na nic nie mam wpływu. I w ogóle łatwiej chyba mi żyć jak te wizyty są trochę rzadziej, mniej stresu. Bo przed sama wizyta to ja mam jakieś wywalone ciśnienie w kosmosa i tak… niewiele człowiek zrobi badając się nawet co chwile
Ale jedyny plus wynikający z 2 udokumentowanych poronień to prenatalne za darmoszke. W klinice u mojej lekarki, u jednego z lepszych specjalistów w mieście. Zawsze coś![]()
Ja bym pewnie pojechała ale mówię to z perspektywy matki dwulatki… może jak podrośnie to już nie będzie mi aż tak zależało na uczestniczeniu we wszystkim co ważneMoja młodsza latorośl ma dziś sesję foto w szkole muzycznej, wiecie, poważna sprawa, pierwsze oficjalne zdjęcia z altówką w ręku. No i zastanawiam się, czy w mojej obecnej sytuacji jechać z nią, czy moich rodziców wrobić. Niby nie będę tam ciężarów nosić, ale sama nie wiem![]()
Ja to Cie podziwiam, że wciąż krecisz się po mieście. Ja nie plamię póki co a siedzę na kanapie lub leżę w łóżku, nawet fotela w biurze odmawiam.Moja młodsza latorośl ma dziś sesję foto w szkole muzycznej, wiecie, poważna sprawa, pierwsze oficjalne zdjęcia z altówką w ręku. No i zastanawiam się, czy w mojej obecnej sytuacji jechać z nią, czy moich rodziców wrobić. Niby nie będę tam ciężarów nosić, ale sama nie wiem![]()
Super dzięki!
Zagadam jak już będę ciut dalej w tej ciąży
Pytanie czy znajdę na NFZ lekarza z certyfikatem fmf, ale pewnie tak![]()