reklama

Sierpniowe mamy 2023

A tak z ciekawości od którego tygodnia zaczęły Wam się mdłości? Ja miałam je jeden dzień czy 2 i po temacie 😅 teraz mam wątpliwości czy to w ogóle od ciąży 😂
Takie naprawdę mdłości od końcówki 7
obiecuję poprawę😁

U dentysty muszę czekać do drugiego trymestru, bo mój lekarz powiedział, ze nie da znieczulenia🥲

I jeszcze mam pytanko w temacie naszego stanu błogosławionego, w końcu wszystkie promieniejemy, przeżywamy najpiękniejszy okres w życiu - czy też tak stękacie? Boszsz ja cały czas. Usiadłam teraz na fotelu w kawiarni i tak stęknęłam, że aż ludzie się odwrócili. No wstyd na maxa. Nie wspomnę o wchodzeniu czy wychodzeniu z samochodu, bo to już nawet nie jest stękanie tylko dzikie jęki
ja właśnie byłam i mi normalnie dała znieczulenie, tylko od razu do asystentki powiedziała, ze tylko bez czegostam

reklama
A ja głównie jem kanapki z jajkiem i majonezem i nawet tym mdłości nie prowokuje. Nie żeby mi na tym jakoś mocno zależało, po prostu kocham jajka i majonez 😅
No wiadomo, każdy inaczej.

Ja nie sprawdzałam teraz jak reaguje na jajka ale jakos w ogóle mnie nie interesują. W ogóle najbardziej mój organizm zaciesza na myśl o czekoladzie albo owocach. Ewentualnie bułce z masłem 🙈 jak o tym myśle to widzę jak mój żołądek zaciera ręce 😆

Człowiek taki durny jest i zamiast się cieszyć, że dobrze się czuje to wymyślą, że chciałby rzyganko, mdłości, bóle i wszystkie inne kataklizmy 😂
Rozumiem Cię bo mi się tak naprawdę teraz zaczęły takie konkretne mdłości i objawy i w sumie jestem przez to spokojniejsza niż na początku gdzie praktycznie nic mi nie było i nawet mówiłam małżowi że wolałabym codziennie rano wymiotować niż się zastanawiać czemu nic mi nie jest i czy aby wszystko ok 😅 przed świętami w środę czułam się tak dobrze że ze strachu poleciałam na betę 🤣😅 jak zobaczyłam wynik 4808 przy wcześniejszym wyniku pare dni wcześniej 686 to dałam se spokój 😅
A teraz wpierdzieliłam już pół tabliczki milki z orzechami bo tylko po tym jest mi dobrze, ogólnie słodkie wjeżdża często i wtedy jest gitara choc na chwilke :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry