Emka24@
Fanka BB :)
@Zuzanna1996 jak progesteron?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma wyników tylko beta bo w Żurominie badali a progesteron w Płocku mówiła mi pani że dziś będzie i nie ma@Zuzanna1996 jak progesteron?
A jak beta?Nie ma wyników tylko beta bo w Żurominie badali a progesteron w Płocku mówiła mi pani że dziś będzie i nie ma![]()
A jak beta?
ja mam problemy z żelazem (w pierwszej ciąży musiałam mieć transfuzje) i jak ostatnio powiedziałam o tym lekarce, to stwierdziła, ze mam nie brać żadnego żelaza póki nie zrobię badań. Ale trochę mnie to stresuje w sumie, ze odstawiłam te tabletki. Zastanawiam się, czy może jednak nie umówić się na jakaś teleporade chociażJa mam 4+2 czy 4+1. Dzwoniłam dzisiaj do lekarza bo chodze do kliniki i przez hashimoto i stratę w sierpniu mam być jutro u niego z badaniami. Ciekawa jestem co mi powie. @RoseGold piękna kreseczka już!
Kurde to jak masz być spokojniejsza to może faktycznie jakaś teleporada?ja mam problemy z żelazem (w pierwszej ciąży musiałam mieć transfuzje) i jak ostatnio powiedziałam o tym lekarce, to stwierdziła, ze mam nie brać żadnego żelaza póki nie zrobię badań. Ale trochę mnie to stresuje w sumie, ze odstawiłam te tabletki. Zastanawiam się, czy może jednak nie umówić się na jakaś teleporade chociaż
I zmierzyłam dziś wieczorem ciśnienie i miałam górne najpierw 139, później 140. To ogólnie nie jest dla mnie nic nowego, ale co innego przed ciąża, a co innego teraz i tez zastanawiam się, czy nie wspomnieć o tym lekarzowi wcześniej niż za tydzień
Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? I ile jesteś dpo? Bo twoja beta robi wrażenie.Plamień narazie nie mam brzuch nie boli czuje się dobrze
Ostatnia @ 24 październikKiedy miałaś ostatnia miesiączkę? I ile jesteś dpo? Bo twoja beta robi wrażenie.![]()
5 tydzień +1Ostatnia @ 24 październik